Torsdag

Idag, första skoldagen och det funkade, fick en massa info som man redan hört ett antal ggr. o imorn blir det utedag på abborberget med bf! skön start men det börjas väll till veckan antar jag :/
Har beställt löshår med :D är så glad för de, hoppa de blir bra nu =) kommer antagligen till ons! kanoon:)

nu ska jag på fotboll med bjurbäck, lr, ska duscha först! :) sen va med David =)
hade bra, puss!


Tisdag

Ska strax bli klippt av mamma, men bara topparna, låt håret växa :D bestämmer mig imorn om jag ska beställa hårförlängning eller ej ! aja, ska kila på träning strax med, tränade inte på hela förra veckan så kommer inte hänga med känns de som, bläää ! ´ska tydligen ha innebandymöte imorn med, med damerna, får se hur de blir me de !

nu måste jag kila, hade bra =)
snart ett år med älskliingen :D, är så glad att jag har dig !
puss


Söndag

Vart hos mormor o morfar idag, åt lite mat o rabarberpaj :) mumms :) älskling va med, o kasta lite pil, o ja vann rätt skvätt lätt måste jag säga ;) heh, stackarn ;p men han vann när vi bar vikter iaf;)
nej, nu är det sista dagarna innan skolan med, börjar på tors. får önska lycka till till bjurbäck som börjar imorn i kga, på frisör :)

nej nu ska jag ner o va lite social med mamma o pappa framför tv.n.
älskar david så mkt, puss !


Lördag

idag, har jag vart duktig :) städade och plockade undan en massa kläder som fanns i garderoben, så otroligt mkt skit, det blev inte mkt kvar, men får fylla på det nån dag :) var in till f.stad idag med mamma o syster o handlade lite mat, o då sprang ja in på thomas kläder o köpte två tröjjor ;p var tvungen att ha nått nytt : )
ska till k.stad med älsklingen sen när han fått sin lön med :) mysiigt =) ..o snart ramlar det in mer pengar på mitt kort med, like it :)

nej, nu ska jag äta lite godis!
puss
                                 
 Vero Moda 199:- st

Fredag

Skönt med helg, men blir nog inte mkt gjort i helgen tänker ja. kanske ta en riktig träningsdag om jag orkar det, men som sagt, kanske!
är riktigt sugen på att åka till k.stad "igen". måste köpa en massa kläder nu när jag fått lite pengar, o passar bra när de snart är marken. ska bli skönt att få frossa lite :)


Jag är trött på vädret och vill utomlands!
vi ses, puss


Torsdag

Idag är det torsdag o skulle egentligen vart på träning nu, men känner att jag inte riktigt är på topp i kroppen idag, ont i huvet o feber på gång skulle jag tro ! så det har blivit lite "småäting" av mig idag som jag lovat mig själv att inte göra, måste skärpa mig med det!
idag var jag in till f.stad med mammseno skulle registrera kortet o fixa med leg, skönt att ha det gjort! sen kom pappsen o åkte med hemmåt o berättade att han kollat lite på utlandsresor, så man vet aldrig om det bär av till turkiet den 10 okt. om man har tur ;) Ikväll blir det att åka in til david o mysa lite, perfekt ! :)

nu hade jag tänkt att hoppa ner i duschen :)
vi ses !


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0