Söndag 29/3

Vaknade upp imorse av samtal från älskling :) han var lite små sliten från gårdagen stackarn ;) sj, så blev det lungt igår.. skulle ha vart in till filipstad men det slutade framför tvn hemma i soffan framför Robinson, hockey och fotboll i mörkret, för ni glömmde väll inte att släcka alla lampor igår 20.30 för miljöns skull. sj som ni märker så fuskade vi med att ha tvn på, men tanken var god iaf och dt är väll det som räknas.

Idag har jag skrivit lite på projektarbetet och har även krånglat med msn, har antagligen fått något virus liknande, bilder och kontakter hoppar upp i bild när msn är på och man är tvungen att trycka Ctrl Alt Delete för att kunna komma/logga ur.. känner någon annan igen detta?

Nu ska det bli innebandy framför tvn och en signal till älskling!
Btw så har jag och älskling (under min dåliga uppdatering) hunnit med att fira 2 ½ år tillsammans!
Jag älskar dig av hela mitt hjärta!

 
småttingar ; )

Tisdag 24/3

Praktik
Praktiken har satt igång och hur skönt är inte det, underbart att få bryta av lite från allt skolarbetet ett tag framöver.. det allra bästa är att vi kommer tillbaka till skolan om en månad, 20 April! och då är det en månad kvar innan vi åker till Falun för innebandycup, Ayia Napa, Bal, & studenten :) det går fort nu, men vad gör det...

Annars är allt primaballerina, igår åkte jag till älskling efter praktiken, vi var duktiga och gick ut och sprang, sen vart det tvn och hockey. Färjestad spelar ut SAIK så det sjunger om det, härligt att se. Färjestad för SM-guld 2009 :)
nej, nu ska jag börja lite på projektet innan Zanna kommer hit och hjälper mig med det, sen blir det träning & bastu efter det skulle jag tro! pusspuss

Lördag

Sitter hemma hos älskling nu efter att ha kikat in Färjestad, hur de krossade Saik :D 6-0 och guldspel :) så nu ska vi snart äta mat här, sen blir det att kika in Robinsson. Undrar om det är lika bra som det var när man var yngre? har en kännsla av att det inte kommer att vara det, men ska ge det en chans ;)

Imorn ska jag o zanna plugga med projektet igen, känns bra nu med det faktist :)
nej nu blir det mer mys med älskling ;) pusspuss

Onsdag

Sitter här och funderar på om det kankse är dags snart att ta lite kort och klistra in i en ny header, vill ha någon som är riktig snygg nån gång.men det får väll ta sin lilla tid, känns som om att jag kommer att byta stup i kvarten, men det är ganska kul när man väl kommer igång med fixandet ändå...

Idag har jag o zanna vart duktiga genom att ta tag i det här med projektet, känns som om att vi är på g nu med det här, skönt! har även försökt nu att komma ikapp med en massa rester som ligger och släpar i skolan, har gått ganska bra även fast jag har en hel del kvar, så jag får ta tag i det nu under praktikperioden och göra klart, allt! så nu ska jag fortsätta med plugg...

men det blir mys med älskling ikväll, det är det som blir belöningen ikväll efterallt plugg :)
pusspuss 

Onsdag

Sitter i skolan och hittar en massa bilder, fy fan va kul vi har haft igentligen när man får tänka efter lite. Helt sjukt att det snart är slut... Men nu måste jag ta tag i det här och börja jobba lite, ses ikväll.
pusspuss

           

Lördag

Lugn helg, igen! sparar, sparar, sparar alla pengar så gott jag kan nu, fram till studenten. usch mår nästan illa när jag räknar på vad mycket pengar som kommer att gå åt.. Men studenten tar man bara en gång i livet, så varför klagar jag.. kan det vara för att jag är så snål? kan nästan tro det ;)

Idag blir det tv,n för whipeout & Beck. Och imorn blir det plugg i skolan, med projektarbetet som jag o zanna ligger efter med som bara den.. men imorn ska vi för en gåns skull vara seriösa och försöka ta tag i det här ;) nej nu blir det att ta fram lite kläder mm. sen åka hem till älskling  och mysa för hela slanten, underbart :) pusspuss

Bjurbäck, jag saknar dig !



Torsdag

Sitter nu och väntar på att David ska komma hit och mysa med mig innan vi somnar ihopslingrade :) Idag följde zanna med mig hem efter skolan, kilade in på konsum och köpte, mat, fika o frukt o dyl. till bastu badandet efter träningen.. plugg skulle det bli, men det slutade med att det blev hm katalogen för hela slanten och en massa prat om Ayia napa :) allt som ska köpas och fixas.... tiihiii det är inte långt kvar nu ;) Kilade iaf på träning sen, jobbigt, men otroligt skönt när det bränner lite i varje muskel ;p efter det blev det bastun med brudarna, en massa prat och skratt, hur kul som helst! hårinpackning, skrubb, ansiktsmask, frukt och vatten gick det även åt en hel del utav... känns som om jag kommer att hamna i bastun efter varje träning nu när vi äntligen hittat bastu knappen , haha ;p
nej nu ska jag gå och möta älskling vid bussen :) grrr ;)
pusspuss

Måndag

Nej, jag började skriva lite här, men det gick inge vidare, så jag hoppar över skrivandet idag. Men drar mitt intressanta lite snabbt. var i Karlstad som ni säkert läste i inlägget innan. Fick med mig örhänge, väska, bh & studentklänning! men eftersom att systeryster har kamera kortet i karlstad så har jag inte kunnat ta några kort, det hade ju faktist gjort det hela lite roligare, men så kan det vara! hockeyn slutade som förväntat med Färjestad vinst i lörd, så idag hoppas jag på 3/7 i matcher, för då kanske det bli Karlstad tripp på Tors för förhoppningsvis sista kvartsfinalmatchen!

Btw, så hade jag premiär idag, åkte på "stora" vägen som jag kallar det. kanske är det därför det vart en liten rädsla att ta sig ut på vägarna, körde iaf till Storfors och tillbaka, åkte i rondell tillochmed ;) det går frammåt! nej en smothie nu & fler mysiga sms med älskling ;) buse!
Pusspuss


Fredag

Har vart en dålig uppdatering här ett tag nu, men jag har faktist orsaker den här gången. Iaf så har dagen vart en pina, har under hela dagen i skolan försökt hålla ögonlocken öppna. satt igår kväll med ett skolarbete fram till kl 02.30. Så min skoldag idag har vart en lite match att ta sig igenom, men det gick ! Kom hem vid två, efter att fått skjuts av camilla hem :) kilade direkt ner under täcket och somnade innom en sekund. Vaknade sedan av att mob ringde, det var älskling som ringde och berättade för mig vad mycket han älskade mig, kan man vakna på ett bättre sätt? :) Iaf så hamnade jag framför tvn sen i ca en h, visste ju att frisyrer skulle göras om på Top model idag, och det fick jag ju inte missa. Kämpade då fortfarande med att hålla ögonen öppna, så det blev kudden åter igen efter en stund framför tvn, sov i 3 h till.. jag kan inte förstå att kroppen tar så mycket stryk av att inte få sömn, sov i 3,5 h inatt så det kankse inte var så konstingt att jag var helt slut. iaf så känner jag mig fortfarande inte utvilad så det ska bli skönt att få sova nu snart igen :) desvärre saknar jag David nu så jag håller på att gå sönder, han är på match nu och jag hoppas han ringer snart så jag får höra hanns röst (a). Ska snart som sagt lägga huvudet på kudden men får tyvärr inte såva ut imorn bitti inte, då blir det karlstad men det gör inte så mycket eftersom shopping & hockey står på schemat :D
Färjestad - Brynäs 2/7 ? ;D

nej nu börjar det bli mycket att läsa här ser jag och jag ska inte trötta ut er, men jag måste berätta om Bion jag, David o fam såg i ons. Män som hatar kvinnor, en av de bästa filmer jag sett! jag kan inte säga annat än att den är mer än värd att se. Den hamnar för mig högt upp på bästa filmer listan. om det nu finns någon sådan?! nej vi ses i FBK -klacken imorn alla glada :)
Färjestad för SM-guld 2009 :)

Älskar dig David,
mest av allt! goodnight

Tisdag kväll

Tidsfördriv
Sitter här med en turban i håret efter en skön dusch och framör allt en skön träning. körde en massa styrka och bra är väll det inför Falun resan som blir av den 21 maj. Framför allt är styrka bra för mig, klenast! sitter här nu bara som tidsfördriv, men ska försöka släcka överallt här på övervåningen innan jag lägger huvudet på kudden. hamnade på google för ovanlighetens skull även och hittade bilden på Top model 2 vinnaren Yoanna, har följt Top model repriserna som vanligt och igår satt jag klistrad framför tvn då finalen i Top model 2 avgjordes.
Yoanna kan vara den vackraste människa jag skådat, vad tycker du ?
iaf så är det dags för mig att ta mig en skönhetssömn, hoppas det fungerar!
pusspuss - Älskar dig David Enghag! :)


Tisdag

och vad säger ni? än så länge har jag lyckats uppdatera var dag ! lite små nöjd över mig själv är jag. Kom hem för ca 30 min sen, en jobbig dag med två lektioner i skolan, slutade vi tjugo i tolv och fick inte komma hem föränn vid 3 tiden. men sånt är livet när man bor ute på vischan. Så under den tiden kilade jag ner på stan en sväng, var tvungen att köpa lite skol saker, block, penna och lite annat som är så där lagomt kul att lägga pengar på men det behövdes som sagt! Så nu ska jag ta en kopp äppel te, sen blir det top model och efter det lite plugg innan jag packar väskan och kilar på träning!

 
Btw, så blir det Karlstad på fre, sover över hos syrran, shopping och hockey på lörd :)
FÄRJESTAD! :D
Ha en bra dag, pusspuss

Måndag

Var in till f.stad i dag men var inte upp till skolan, fixade en del på stan, bla hårfärg och ett besök på banken. Åkte sen hem med elva bussen, la mig i soffan hemma och sov. Skönt var det, men får ångest över att jag inte gör det jag borde, plugga! ligger efter så med en massa arbeten i skolan, men orken finns inte där, så det har inte blivit nått gjort idag heller, tyvärr! Så istället för plugg vart det en kopp te framför innebandyn på tv4 sport, mycket bra match!

huvudet på kudden nu,
och mys samtal med älskling ;)
pusspuss

Söndag

Blev utgång igår, en liten sväng iaf :) åkte in till gabbi och gick direkt till parken, satt inne på toa där en sväng och ugglade, sen blev det partiiee under några timmar innan jag var tvungen att åka hem med min enda skjuts.. lagomt tröttsamt att bo en bit utanför ibland..  men det var iaf kul det som varade :) kom hem, och skickade sms med rya som tydligen hade sett mig när jag drog mig utanför parken, haha.. ja herregud! det berodde på halkan och opassande skor, det kan jag lova!

Nu kom jag precis hem från sista spelade hemma matchen med klass 1, vinst med 13-4 om jag inte minns fel.. det satt fint, så nu ska jag försöka få lite plugg gjort för imorn börjar skolan igen och sportovet är slut! det är som det är det.. nej nu blir det som sagt plugg och ikväll  buss till älskling, jag får åka dit o ta hand om bakis barnet idag ;)
pusspuss

RSS 2.0