30 November

I´dag gick jag upp klockan 05.15 för att en timme senare kila till jobbet. Tycker faktist det är skönt att jobba f.m, dagarna går så mycket fortare när det är full rulle! Det blir även en arbetsdag imorn som jag ser fram emot, känner verkligen nu när jag jobbat lite då & då på olika förskolor att detta är det rätta för mig, trivs verkligen super bra! så nu känns inte universitetet allt för långt borta längre, och jag är inte längre rädd för att förskoleutbildningen ska vara fel utbildning för mig! jag hoppas på att jag ska ta mig i kragen till sommaren och söka :)

Har även en del saker som jag borde ta tag i nu känner jag. Jag glömmer allt för ofta bort mig själv i vardagen, vilket jag har lärt mig inte är allt för bra, man måste vara självisk ibland för att kunna ge det bästa av sig själv till andra. Det allra viktigaste just nu är nog träningen. Både kropp & själ är inte i sitt bästa skick, så nu är det dax på riktigt.. it's time to be beautiful, inside and outside!



Mycket snack, hoppas även på verkstad den här gången!
Godnattpuss

ElinElisabethKarlsson




26 November

Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen, efter det kommer mamma och hämtar mig och det bär av in till F.stad för att ta influensasprutan! skönt att få det gjort :) måste skynda mig lite nu.. men vi kanske hörs lite senare! :)
Puspuss

ElinElisabethKarlsson

Denna låt går i repeat hemma hos mig nu..
fråga mig inte varför, men jag börjar gilla den! :)

- Pitbull Vs Enur Vs Gaudino Destination Calabria megamix

24 November

och.. en månad kvar till julafton :)

Idag har det blivit jobb igen, väldigt skönt! kommer att få en kanon lön i december och det tackar jag inte nej till :) ska även upp imorn & jobba, så dagens inlägg blir inte många rader långt, för kudden ligger så mjuk och skön och väntar på mig :) Ville även passa på att tacka Ida-marie & Henrik för en trevlig kväll i lördags. Hade som vanligt superkul med mycket skratt & bra människor :)
Godnattpuss

ElinElisabethKarlsson

I'm tired of looking 'round rooms wonder what I gotta do
Or who I'm supposed to be...
I don't want to be anything other than me!



23 November

Idag fick jag ett samtal på morgonen om att jag skulle upp och jobba. Så det var bara att hoppa upp ur sängen & ta på sig det som låg närmast och åka iväg :) lite lagomt småtrött som vanligt så där på morgonsidan, men att tacka nej till jobb finns inte som alternativ i min värld. Pengar är bra & jag har även en väldans tur att jag gillar det jag jobbar med också! :) Under kvällen har jag tillbringat tiden framför tvn. Storvreta - Täby, mycket bra match & han även med att zappa över till Ullared några ggr, sjukt program det där ;)
Nej nu får det bli duschen & sen en signal till mysigast för att därefter lägga huvudet på kudden, för imorn blir det en arbetsdag till :) pusspuss

ElinElisabethKarlsson

Igår var det även min 19 födelsedag,
Grattis till mig! :)


18 November

Läggdags
Jag borde krypa under täcket nu eftersom att jag ska upp och jobba imorn igen :) Hade i början av veckan inte en enda dags jobb men det har lyckats fyllas på med tider ändå, och det gillas :) imorn blir det jobb från 8-16.30, så får jag se om jag har tur och får jobba på fredag med :) nu tänker jag hoppa ner i duschen och slutligen hamna på kudden, godnatt! puss

du kommer aldrig att förlora på att vara dig själv!



ElinElisabethKarlsson ♥

18 November

Marabou daim & kaffe nu :)



17 November



Takida, Nöjesfabriken, Karlstad 20/11.
Har lite svårt att bestämma mig...

16 Novembet

Läggdags
Är nyduschad & klar för att lägga huvudet på kudden! Imorn ska jag upp till tandläkaren kl 8 och fixa till ett fantastiskt leende ( förhoppningsvis ). Haha, Det blir ingen större förändring, ska bara göra mina tänder lite jämnare.. Bra att finslipa lite nu innan jag behöver betala 2000 kr för en vanlig undersökning!

Nu blir det en signal till Tobias, mys ♥ . Godnattuss :)

• Vill även skicka en tanke till de två drabbade i dagens trafikolycka,hoppas allt går bra & krya på er!

16 November

Grattis Mamma på 42 års dagen & David på 20 års dagen:)




15 November

Har tillbringat helgen tillsammans med Tobias, har som vanligt varit hur mysigt som helst, förutom att vi legat och snorat en hel del, hoppas verkligen inte att det bryter ut till något värre ! bara att hålla tummarna :)
Igår skulle vi ha vart på bröllopsfotografen som vi tjatat att gå på ett antal ggr, men det blev inte av igår heller. Det slutade ist med att vi hamnade framför beck med ett varsit glas glögg i handen, hur gott som helst. Skönt med lite vinter & Jul känsla :)
Om ni är som mig ( inne i en glögg period & vill prova något nytt )
så kan jag rekomendera glögg med smak av choklad & chili.. mycket god och förstör inte "glöggsmaken" som man är ute efter!



Nog om detta, tror att det är dax att liva upp det hela
med en kopp kaffe! :) pusspuss

ElinElisabethKarlsson

10 November

Har ( som ni kanske märkt ) inte uppdaterat bloggen på ca en vecka. Detta för att jag hela förra veckan jobbade sena dagar & sedan oruttinerat somnat i soffan efter utmattning! inte van vid att jobba inte :) tihiii! Kan inte påstå att ni missat så mycket av mitt häktiska liv. Den absolut roligaste nyheten är iaf att Ida-Marie nu har fixat så att det blir en tripp till Branäs över nyår, och jag kan inte annat än att längta :D kommer att bli KANON kul :)

Nu har jag inte tid att skriva så många rader till, för hade tänkt att ta en vända på stan innan jag åker hem mot Nykroppa igen :) ha en bra Tisdag! puss

ElinElisabethKarlsson

1 November

Idag blev det Ikea en sväng efter att ha vaknat upp hos Tobias :) hittade som vanligt en massa fint & man får "flyttahemifrånsjukan", bara man kliver innanför dörrarna på Ikea.. :) Fick iallafall med mig gardiner & ett par mysiga tofflor med mig hem, så jag ska inte klaga :)

Igår hade jag lite smått panikångest, utgång eller inte! Det slutade med att jag höll mig hemma med Tobias, hade det superduper mysigt. först åkte vi fram och tillbaka mellan k.stad och nykroppa ett antal ggr för att smarthuvudet hade glömmt sina nycklar till lägenheten, men det ordnade ju sig det med ;) tihiii.. åt mat hemma hos mor & far och sen bar det iväg mot k.stad igen för att se den 4:e Johan Falk filmen :)
Partajandet få bli en annan gång :) tack gabbi för inbjudan iaf :)
Nu blir det soffläge, tjingeling!
puss

ElinElisabethKarlsson

RSS 2.0