Torsdag

Karlskoga makeupdag

Idag blev det ingen skola för mig utan jag kilade till Kga och fick ansiktsmask & en make av bjurbäck :) mycket trevligt var det! helt underbart att få behandling två dagar i rad :) här kommer bilder på resultatet av min make.
:)


Nu ska jag fixa lite mat sen blir det träning och efter det massa myspys med älskling!
ha en bra torsdag. pusspuss

Onsdag

och jag mår illa när jag ser min blogg, fasen vad den har sjunkit till botten.. men jag får jobba på det.. btw, åkte imorse till skolan gjorde nationella provet i Svenska B som gick sådär.. får väll se vart det slutar ;p sen blev det hemfärd med elva bussen, där älskling väntade hemma innanför dörren :) jag somnade lite i soffan innan vi gjorde oss pasta sallad, som smakade mumma :) sen kikade vi på nils karlsson pyssling, och vad gullig film är det inte, shit :) sen åkte älskling på träning och jag kilade på en ansiktsbehandling i 1,5 h :) ni förstår vad skönt det var, massage i ansikte, nacke, armar, händer och dekoltage :) helt underbart var det! och imorn blir det mer av det goda, för imoen kilar jag till Kga för att bli, sminkad få ansiktsmask mm av bjurbäck :) nu ska jag kila,haré gött! pusspuss

Fredag



Vinnst igår mot Filipstad :D
Förlust idag mot Billingsfors!
Vi får hoppas det jämnar ut sig på sönd, för då är det dags för match igen, vilken helg, bara innebandy, men det är skönt dé :) nu så ska jag göra lite kaffe tills älskling kommer han var sugen på en kaffe latte sa han, myspelle :)
Jag är så glad att jag får vara med dig älskling, det är så skönt att vi kan prata om allt mellan himmel ochj jord, att du förstår. Att vi kan diskutera våra svagheter & även våra starka sidor. Att känna sig trygg i ett förhållande tror jag är det viktigaste, tillit och komunikation! jag skulle kunna sitta här hela natten för att förklara vad bra vi igentligen har det, börjar man tänka tillbaka på all tid vi har tillsbringat med varandra så känns det helt underbart, jag är så glad älskling :D

nej nu får det vara bra med puttinuttandet, men ibland måste man få skriva av sina kännslor för att kunna läsa dem sj, och inte bara känna. och vi vet alla att det är han och jag som verkligen vet hur vi fungerar ihop, med varandra och mot varandra, vad vår kärlek till varandra betyder!

pusspuss

Tisdag

Tränat idag, skönt! ge mig en ny bloggdesign någon, för den här gör mig bara depp över att det är långt kvar tills sommaren.. och jag tycker att det är dags att min blogg får ett lyft både utseendemässigt och skrivmässigt ;)
god natt & puss.

Måndag

Jag är glad att jag har er mina närmaste, ni vet så väl vilka ni är.
ville bara påminna er om vad mycket ni betyder för mig :D


Ibland kan en persons goda ord räcka för en lång tids glädje :)


Måndag

Och jag börjar med Halloween.
hade riktigt riktigt kul, blev bättre än förväntat, kvällen börjades hos kristin, där vi var utklädda och fina, dock inte bjurbäck :) sen kilade jag o madde till j.larsson, därifrån sen till r.nilsson där det var en hel drös med folk, bar sedan vidare till gurra en kort sväng och därefter hotellet, som inte var nån höjdare kanske men det fanns att en del trevligt folk där med. sen vart det torgrillen som vanligt och efter det hemfärd :) hade det riktigt kul, för att vara en natt i filipstad :)

även en kväll/natt som kan tyckas pinsam, mm.
men jag hade förbannat kul medans det varade, och det är väll det som är viktigast :)

nu ska jag kila, ses hoppas jag !
pusspuss

Lördag

Halloween

och jag är redo :D


RSS 2.0