Tisdag

En kanon tisdag med massvis med sol och framförallt värme :) jag tror inte det kan kännas bättre än när man rullar upp rullgardinen på morgonen och möts av solen, då är halva dagen räddad :) har förövrigt idag haft nationella i eng. läs och hörövning, blä va svårt de var, iaf fall för mig o min eng ;p men jag hoppas iaf på godkännt. sen var det inställda lektioner så åkte hem med elva bussen idag igen, hur underbart som helst, satt ute i solen när jag kom hem och mös en hel del. även skönt med sista dagen på veckan imorn med, sen är det valborg och då blir det gamla hederliga kröppa, skönt! :)

för er som vill veta hur det går med mitt bikiniletande så tror jag jag hittat en som ligger lite risigt till, en bikini från Cia Maritima & även en från Salinas, jag tror även att det slinker med någon från ginatricot med :) nej nu ska jag tvätta bort ansiktsmasken och sen ut i solen för en cykeltur maby, sen blir det en mysig stund med älskling me ;)
tjingeliing, pusspuss.

Måndag

Nu har jag suttit ner och försökt att få till en snygg blogg design, men misslyckades totalt.. försår mig verkligen inte på sånt här. om någon känner sig manad och kan hjälpa mig så skulle det sitta fint, för själv är jag helt bet på denna del tydligen ;p 
men nu till helgen... tillbringade den i Mora eftersom syster hade cup så följde jag med och kikade lite innebandy, massa kul hade jag och älskling o mor o far ; ) gick även bra för syrrans lag, trea i A slutspelet, kul :) så i helgen har det vart fult upp. så det är skönt med en kort vecka nu, men har nationella imorn i eng, kommer förhoppningsvis gå bra, får iaf hoppas! nej, nu skiner solen på mig genom fönsterrutan, dags för en proenix :D

måste även rekomendera dena foundation för er som letat
efter en pärla en längre tid, funkar hur bra so helst och täcker som en drömm!
175:- men värd varenda krona.

image14

Onsdag

Sjuk, lr vad man ska kalla det för. började i söndags med magont och har fortfarande inte gått över, vet inte vad det kan vara, men stannar iaf hemma från skolan i veckan om det nu skulle vara magsjukan. igår åkte jag iaf till david, o det var helt underbart att få kramas med honom, saknar honom så varje sekund jag är utan honom, kan det kallas äkta kärlek kanske, det känns iaf så, han är mitt liv och det underbaraste jag vet, tack älskling!

iaf, under tiden jag vart sjuk, har jag vart ute i solen en hel del och även suttigt vid datorn för att fördriva en massa tid, och försöker verkligen nu att få tag på en ny tele. som helst inte ska kosta en förmögenhet, men som jag är, kräsen så blir det de jag vill ha ändå, hittade en som samsung och adidas lanserat nyss en "Micoach" som innehåller träningsprogram, pulsmätare o massa annat finurligt, men får denna för en slant på 4500:- och det känns inte riktigt aktuellt.

nu ska jag sova, god natt!
pusspuss


Söndag

lugn helg, som vanligt nu för tiden :) umgåts med bjurbäck o david en massa, mumms :) måste säga att det är skönt att praktiken är över, puh. har faktist längtat tillbaka till skolan, helt otroligt men så var det! har en massa jag ska göra nu med, men orkar inte sätta igång, praktikuppgifterna, projektarbetet.. usch, ja jag får försöka göra något idag iaf! men först på listan ligger att jag ska ut i solen :) älskar att solen börjar titta fram nu och att värmen börjar komma! så det blir förmodligen ut o gå eller en cykeltur!

till helgen blir det mora, innebandycup för syrran.. ska med och kolla, förmodligen så ska älskling med också, skönt att komma ifrån ett tag, spyr snart på detta område.
nu ska jag ut i solen, passa på ni med!
pusspuss


Torsdag

ska snart iväg på träning men hinner nog skriva några rader.. vädret idag knde inte bli bättre tror jag, skinande sol och värme för en gångs skull, hade nationella i eng idag, uppsats så fick skippa praktiken idag och åka in till skolan, var faktist mycket lättare än vad jag förväntat mig, kanske är bra det eftersom att jag valt eng B sen. får se hur jag lyckas med det ; ) kilade in på magnolia o köpte foundation och även en t.shirt på tomas, kände att det var välbehövligt! nej somsagt nu måste jag kila på träning, springa ute i solen, älskart' :)

ska ringa en signal till älskling först,
han är det värdefullaste jag har. you make my day.
pusspuss ,glimt*

Tisdag

sista praktikveckan nu, underbart! har snart gjort praktikuppgifterna som ska göras sen är det bara det hårda arbetet kvar, att skriva ihop allt sammans.. Åkte igår hem til david direkt efter praktiken o gick ut o sprang, jag vet inte hur långt men det kändes en hel del i benen efteråt, men med lite massage av älskling sen så var benen tillbax till det normala, pysmys ;) känner nu att det kliar i fingrarna efter sommar och värme, shoppingglädjen hos mig är enorm, men pengarna räcker inte riktigt till så som jag vill. men det skulle sitt fint med dessa till sommaren iaf..
 

nej nu ska jag försöka ta mig till sängen, god natt!
puspuss. älskar dig david, mest av allt!

Fredag

Helg igen, mycket skönt. idag har det vart praktik, ute o gått med bjurbäck och letat massa kläder och skor på nätet. jag vet inte vad jag är inne i för stimm nu, men det enda jag gör så kollar jag kläder,kläder,kläder eller skor,skor,skor.. något är det som får det att klia i fingertopparna, kan vara sommarkänsla, värme, sol, bryn hy och nya kläder.... det kan vara längtan efter sommaren som gör mig galen :)

                            
I helgen blir det iaf någonting gjort, ska imorn ha någon sorts "avslutningsfest" för innebandyn, ska på nöjes i k.stad och där blir det femkamp, blir sedan mat tillsammans o mys, blir troligen en kanon kväll :) får hoppas.. hade varigt något roligare att få ha åldern inne så man kunde följa men ut, men det blir väll hemfärd för mig o bjurbäck och några till, jaja, ska iaf bli toppen :) nej nu ska jag ta mig en titt på tv skärmen o se om det finns något intressant att se. Pusspuss.

Onsdag

Nu har jag vart lite sådär "oseriös" med bloggen ett tag. kommer självklart aldrig att ske igen, host! ;) har iaf vart ledig idag, mumma, vaknade upp hos david o åt lite mat innan jag åkte hemmåt. känns inte som att det blir så många ryck till idag, vädret sänker en till botten, snöblandatregn, fy! tog mig iaf i kragen igår o gick o tränade, jobbigt men framförallt mycket nyttigt o skönt, iaf efteråt.
fick lite pengar av mamma igår, kändes bra, får löning snart med, så då blir det nog en del shopping tag, igen. men måste spara en del nu känner jag, student för david snart, aa de va väll det ;p skönt att mamma betalar mitt körkort :D, var på övningskörningskurs,wow, äntligen fixade jag med det med, men jag va ju inte sj iaf, jossan o pevelyn var ju där, kändes bra ändå iaf skönt att få det gjort!

visst ja, var ju o shoppade i k.stad med bjurbäck med,
tänkte för mycket på vad mycket jag skulle shoppa o då blir det ofta inget i ist.
men blev detta iaf :)
                                                   
                                                                                                                                                                    
Linne/klänning, ginatricot . 199:-
Solglasögon, ginatricot . 79.90:-
Vårskor, skopunkten. 249:-
Schal, Glitter. 59.90:-

Fredag

mycket skönt med helg, blir som sagt shopping o massa david o bjurbäck :)
Idag, praktik som vanligt kom hem o satt sig framför oprah, blev någon nyttighets maskin ett tag, var något om tjocka personer som skulle försöka gå ner i vikt genom att först få ordning på sitt hem.. förstår inte, blir crazy när jag kollar på sådant vill bara trycka i mig massa nyttigheter och gå ut o springa några mil.. haha aja, sådan är jag ;)
det ska iaf bli skönt att få fylla garderoben imorn med fler läckerheter.
ha en bra dag!

pusspuss.
Tänker på dig älskling, du är underbarast!

Torsdag

praktik,praktik,praktik.. det som var bra idag var nog vädret, hur skönt som helst, satt mig ner och solade när jag kom hem, färg vet jag inte om jag fick någon men attans vad skönt det var! tog sen en långpromenad med mamma i soolen, älskart'
slog en pling till bjurbck med idag, blir k.stad o massa shopping på lörd, har sån shoppingfeber så guuu' :)
får se vad det blir på lörd kväll. kr.hamn eller madde?

nej nu ska jag ta mig något att äta och sen kila till david,
för massa mys :) pusspuss'

Onsdag

Nu startat detta med att försöka få lite färg, vet inte om jag lyckas kanske,men det är värt ett försök. Idag har det vart praktik, absolut ingen höjdare måste jag säga, får hoppas på att veckorna skyndas på lite. Annars idag har det vart top model o det blir det självklart ikväll med, älskart :)
får se vad som hittas på i helgen, k.stad, kga? ska prata lite med bjurbäck :)

nej nu kommer snart älskling hit o myser med mig,
du är viktigast, älskar dig mest!
pusspuss'
Lazee - Rock Away

Tisdag

Andra dagen på praktiken, känns hårt nu när jag vet att det är två och en halv vecka kvar... men jag kan väll inte säga att det är allt för jobbigt kanske.. ska i helgen till bjurbäck iaf, bestämmt nu, blir nog en del shoping före det skulle jag tänka mig, nu när pengarna rullar in :) blir som vanligt massvis med mys med älsklingen med, du gör mig hel älskling =) tack för att jag får vara nära dig!

nu blir det att laga sig lite mat,  top model
o sen träning :) pusspuss

RSS 2.0