Torsdag

Och har precis kommit hem från att ha stängt på jobbet idag, varmt är det så nu ska det bli ett dopp i vattnet med älskling som kommer med bussen om ca 10 min :) var även hos honom igår, hans mamma o pappa hade tillbringat förra veckan i Ystad, och då kom dom hem med en fotlänk till mig, urgulligt :) tack !



måste även berätta för er, att eftersom att jag är kär i denna klänning så mejlade jag en anonsör igår på blocket och frågade om hon hade kvar den, sitter bara och väntar på att få svar nu, så får jag se vart priset hamnar,
någon som vet vad den kostade då den kom ut i h&m butikerna?
men nu blir det bad som sagt, så tjingeling.
pusspuss









Onsdag

Gårdagen spenderades med älskling från att jag slutat jobbat, skulle ha lagat god mat men det slutade med pizza, och det var mumms för det var ett tag sen en sådan slank ner (sthlm) haha ;p.. åkte senare och badade, mys hela dagen med den jag älskar mest av allt :) lite "badpics" kommer även här.





Onsdag 30 juli
jobbat idag, och det går kanon, lite barn och det går som smort :) förutom de tre veckor jag ska jobba nu så har jag även blivigt förfrågad ytterligare fyra dagars jobb, då skolan drar igång, hoppas det fixar sig så jag får jobba även då :) när jag kom hem idag var jag dock inte gladast av alla direkt, i morse hade jag skrivit en lapp till syrran om att hon kunde vattna blommor och plocka undan lite på nedervåningen för det såg förjävligt ut om jag får säga det sj.. kommer hem från jobbet och det som såg förjävligt ut såg mer ut som ett bombnedslag.. kännde hur det kokade inom mig.. käner mig något mammi när jag tjatar på syrran om att , ta ut  soporna, diska, gör det och gör det.. men jag känner att jag inte är på topp efter åtta timars arbete.. iaf, så har jag nu sprungit runt i huset och bara städat undan lite.. skönt!
nej nu blir det att kila till konsum för en veckorevyn tidning, och sedan en pling till darling :)
pusspuss




Tisdag

Jobb idag och även igår, och det kommer fortgå i tre hela veckor, men det ska bli skönt när pengarna rullar in, och jag trivs till tusen, idag något jobbig arbetsdag 09.00 - 17.00.. men jag klarade av det med :) varmt även idag, och det är faktist skönt när man jobbar ändå, men igår var nog första gången jag varit rädd för åska, för här skallrade det i rutorna och det mullrade och blixtrade med ca en sekunds mellanrum, men jag ringde till älskling som fick mig lite lugnare :) men det var ingen härlig uplevelse åskan inte ;p 
förövrigt så älskar jag min jumpsuit från bikbok :) perfekt i värmen för en 100 lapp (på rea)!
här kommer fler snygga :Catsuit, Jumpsuit, Playsuit, Byxdress - kalla det va ni vill !


1. Khakifärgad byxdress i linne - ca 295 kr, Topshop
2. Tvåfärgad jumpsuit med smala band - ca 175 kr, Forever21
3. Småblommig playsuit - ca 525 kr, Topshop
4. Grå jumpsuit med söta detaljer - 599 kr, Pepe Jeans
5. Safariinspirerad byxdress - 364 kr, Asos
6. Vit playsuit med knappar - 845 kr, Firetrap
7. Tubtopsformad byxdress med snörning - 169 kr, ICHI
8. V-ringad jumpsuit med fickor - ca 322 kr, American Apparel
9. Blommig och randig playsuit - 195 kr, ICHI

källa: klaeder.nu/Martinas trend

ska annars idag mysa med älskling, blir att laga lite god mat och kankse ett litet dopp om inte åskan drar hitåt idag igen.. blir nog även allsången och sedan en film, enemy at the gates, missat den? så måste den ses :)
nej nu ska jag se vad jag kan finna för mat i kylen som ska tillagas :)
pusspuss

Söndag

kväll. solen kikade fram mer än jag trodde den skulle göra och det blev åter igen en pötthet dag :) o jag klagar absolut inte för har under dagen solat, badat och övningskört. så jag har samtidigt fått färg och även gjort lite nytta. morgondagen ska tydligen bli lika varm då jag jobbar och sliter, men som sagt så ska det bli skönt att komma igång lite faktist! btw så tror jag att jag har det roligaste pigmentet ever, blir brun på mage, bröst och lår, medans allt annat är krit vitt, jag måste säga att jag ser lite smårolig ut, men vem har dött av det? ;p

nu ska det bli lite mat snart, lasange tror jag mamma fixar ihop, ska bli gott. sen skulle älskling komma hit också med sena bussen, ska bli mys hela kvällen :) missar även inte "det sociala spelet" ikväll, mycket kuligt :) men nu blir det en dusch, ha en god natt allesammans :) pusspuss

Söndag

Och sista dagen på mitt sommarlov, för imorn börjar jobet för min del. perfect nu när det är värmerekord i Sverige, fybubblan, jobb orken bara dras ner till botten. men jag bör nog överleva skulle jag tro, lite lättare sedan när jag är inne i det  :) och det är ju faktist ett riktigt bra jobb, så jag beklagar mig nog mest över vädret ;p

Idag la jag mig ute i solen efter att blivigt väckt av älskling vid halv tio tiden, skönt att komma upp i tid o få komma ut i stekande sol :) tyvärr så börjar molnen komma hitåt, så det blir nog inte en lika fin dag som igår, men man ska väll inte klaga när det är 28 grader i skuggan ;p vet inte riktigt vad det blir resten av dagen nu, blirnog ett dopp o mer solning om solen vill visa sig lite, sen det gamla vanliga med mat o övningskörning ;p älskling kommer även hit sen efter att han har jobbat idag, duktig han är min goding :) nej som sagt nu blir det ut i solen, hörs i kväll,
pusspuss 

Lördag

Idag kan jag inte påstå att min katt vart världens smartaste, han har legat så här insnurrad i täcket hela dagen.. när temperaturen är uppe i 30 grader kan jag förstå att han inte gillar att ligga och steka i solen kanske, men att det inte finns mer vett än att han lägger sig inne, och framför allt insnurrad i duntäcke.. han är att rolig han..

Iaf, annars idag så har dagen bestått av solning hela dagen, hade igentligen tänkt mig att inte gå från solen en sekund, men i denna värme så klarade jag det inte var nog inne o drack vatten och förökte andas lite varje halvtimme iaf.. men jag ska absolut inte klaga för det är det här jag älskar mest av allt, det är helt underart :) har även idag övningskört lite, ner till badplatsen o hem ;p gick bra, o det var framför allt skönt att få svalka av sig lite, även fast vattnet inte var så kallt precis.. träffade även på mormor o morfar som tog ett dopp, ville bara sticka in med att dom är bäst :)
nej nu ska det bli lite grillning på det här så är dagen fulländad :) älskling är förövrigt världens goaste, grr baby ;)
pusspuss



Fredag

Jag och älskling firar 1 år & 10 månader idag, och jag är mer kär än någonsin :) jag har säkert sagt detta miljontals ggr men jag älskar honom verkligen, av hela mitt hjärta :) jag är så glad att jag hittat kärleken, på riktigt :)



Idag för övrigt så har dagen vart varm, mycket varm. vaknade upp hos älskling efter en myskväll med varma hallon åter ige, älskart' iaf så vaknade vi upp ihopslingrade och tog oss ganska kvivkt ut i det varma vädret, satt ute i soen en bra stund, men gick sedan in för att ta en liten tupplur i soffan, efter det blev det buss färd hem för oss båda. och jag satt mig ute i solen för att föröka få tillbaka färgen, men solenidag ni, den va att het.. och i morgon ska det steka på ännu mer så då blir det solning solning solning :D nu ska jag ringa och säga god natt till älskling sen blir det sängen : ) hoppas ni haft en bra dag föresten, pusspuss.

Stockholm

Sthlm resan har vart mycket bättre än förväntat, fyra dagar har bestått av massvis med shopping, Dn galan, en sväng på gröna lund god mat och flera mils promenader fram och tillbaka igenom staden. Vädret har inte kunnat blivigt bättre heller,strålande solsken från första dagen och på dn galan känndes det nästan som om att solen skulle kunna få gömma sig lite för fy bubblan va varmt det var :) tog iaf en del kort , här kommer en del.

den roligaste var nog denna när Popps kikade in i kameran och
slickade sig runt munnen innan direktsändning.



Shoppingen var förövrigt helt underbar, jag tror att vi gått igenom hela huvudstaden under dessa dagar, jobbigt för benen men det har det vart värt. har hittat sjukt mycket saker som jag bara ville plocka på mig men som plånboken inte riktigt va med på ;p så det fick bli lite mindre än väntat, har lite små ångest över saker jag inte köpte, men så kan det va. här kommer en del av godbitarna som jag fick med mig hem, bla: 2 jumpsuits , svarta chinos, jeans kjol, väska, tygskor, bikini, cardigan, tröja  mm. :)





här kommer även pics från lite smått & gott från huvudstaden :)


Sis, ja. pappa.
En sån här seriös bild, som pappa självklart ville vara med på.


En skön snubbe som satt som staty,
la man en peng i hans burk fick man tummen upp.


Vi tog en fika på NK, där jag slukade i mig en latte och en chokladboll.


Där var Sthlm resan gjord, och nu kan jag inte ge mig att fara i väg i tankarna till turkiet.. för nu är detta min sista lediga "men soliga helg". sen blir det tre veckors jobb, sen sätter skolan fart igen och sista året på gymnasiet :) men nu ska jag njuta av solen, ha en bra kväll. Pusspuss

Måndag

Tidig morgon och jag har inte kunnat sova på hela natten för jag tror att jag ska försova mig, så är jag jämt, men jag får vila huvudet på tåget ist. Igår var de mys med älskling, lagde god pasta sallad, han gjorde glass med varma hallon :) och sedan blev det ett dopp i badkaret även :) iaf, nu väntar jag på att fam ska komma ochh hämta mig och sedan bli det tågresa som sagt till sthlm, shopping idag  imorn blir det Dn galan, annars är det inte mer planerat än att vi ska föröka hinna med grönan med :) ha en bra filijur vecka alla :) för nu kilar jag till sthlm :)
pusspuss

Söndag

Nykröppanatta igår blev faktist helt ok, började hos bjurbäck med massvis med folk, trevligt :) kilade sedan upp till parken och träffade på en massa folk man inte sett på ett bra tag, så satt och stre där natten ut, kilade hemmåt vid halv tre tiden, för att lägga huvudet på kudden och det var skönt måste jag säga :) hade iaf en rolig kväll :)
vaknade up av telefonen och älskling imorse, trött o lagomt seg i skallen.. men det funkade det med, ska idag packa en massa inför sthlm resan, ska bli skaönt att få komma till huvudstaden en sväng, o även perfekt nu när värmen ska komma på ons.tors där nån gång, hoppas iaf på att det blir trevligt :) kameran blir med så ni får njuta lite av huvudstaden ni med ett ögonblick;)
nej nu ska jag ringa älskling och höra om det är ok, om jag kilar till han vid fyra tiden, åker tåg ifrån kr.hamn imorn, så det passar perfekt att få sova brevid honom inatt, själva hemma så det blir förhoppningsvis god mat, massa mys och ett dopp i badkaret ; ) får se om jag hinner uppdatera något under dagen, annars får jag väl säga, ha en bra vecka, så ses vi på torsdag :) pusspuss



Lördag

Nykröppanatta har fått fart o jag var precis nere för att vara nån ledare för småknattarna och knattejoggen, så söta dom va allesammans :) kikade även in damerna när de spelade fotboll mot smågrabbarna och sen vart de veteranmatch mot A-laget för herrarna :) trevligt var det, spec när solen kikade fram o de blev pött hett :) nej nu ska jag ringa till älskling sen blir det deg o sedan vidare till bjurbäck en sväng :)
pusspuss

Fredag

kväll har precis kommit in från altanen, grillat lite o så :) kikade även på tv, men sen kom kylan och jag sprang in. älskling ringde även nyss o han kilar hir för att sova hos mig, skulle ha åkt hem til honom idag men jag har ju det där med nykröppanatta imorn, vid tolvtiden? fråga mig inte varför vi ska vara där så tidigt men, så skare tydligen vara. var ju även upp för att duka i parken förut, o hur där ser ut, helt otroligt! ville bara måla om, köpa nytt allt från gardiner till stolar, fy bubblan.. men jag är glad som inte där ska äta iaf.. lite kul är det med kravallstaket o massa grejs vid parken iaf, kul att nått händer även här : ) nej nu såg jag älskling kom i bilen :).. gonatt på er'
pusspuss

Fredag

Ny dag, nya möjligheter. idag har jag suttigt och läst en massa gamla som nya tidningar allt från frida till solo, älskar att kika igenom sminktips som modetips o en massa skvaller åter igen :) iaf, om ca en timme bär det av till parken, ska duka där inför morgondagen, ca hundra platser, går förhoppningsvis ganksa fort, och får även övningssköra innan det :) annars idag så ska jag föröka hinna med att åka till älskling om det inte blir för taight till morgondagen, men jag hoppas det ordnar sig :) o självklart lite mat o grillning ikväll, mums :) nej som sagt nu blir det dukning, ha en bra dag.
pusspuss


Torsdag

Kväll, älskling skrev nyss till mig på msn, o jag frågade vad han gjorde o världens sötaste svarade :

- kom precis hem från en underbar promenad, de enda som fattades var å hålla dig i handen :) är han inte sötast i världen, gaaah vad kär jag är, älskling :D

har iaf vart ute och övningskört idag med mamma, gick hur bra som helst :) åkte sen till f.stad för att handla lite på ica köpte hårfärg och träffade även på Rya o Märta som kikade fram bland varorna, trevligt :) kom hem, åkte på möte för nykröppanatta, ska va med o sköta om småknattarna som springer knattejogg :) sen blev det hem o äta mossaka, godast :) ringde till älskling, o sen hamnade jag framför tv och sedan datorn en sväng :)  o nu sitter jag här nyfiken på alla som lagt in nya inlägg på blogg som bdb ;p if ska bli en film snart sen sova,
förhoppningsvis så fixar sig även nykröpanatta.. :)
pusspuss o gonatt'


Torsdag

Vaknade upp brevid älskling vid halv tio tiden, han väckermig tidigt den där ;p har sedan suttigt i soffan och förökt bestämma mig för om jag ska ta en löptur för igår ballade jag ur, o det blev en film med gurka o dipp ist ;p men jag tror nog att jag ska ta mig en tur även fast det spöregnar ute :)
syster har även bakat nu, kokostoppar lr vad det kallas, ska nog snika till mig en sådan sen blir det en löptur och efter det s blir det övningskörning,för nu kom mammi hem :) uppdaterar senare,
pusspuss.


Onsdag

Idag varit duktig och diskat när jag vaknade upp vid halv tio tiden :) vaknade upp brevid älskling som skulle iväg kanska kvickt för att söka jobb, så under dagen nu så har jag lagat lite mat åt mig själv, drukigt ramlösa och ska snart ut o springa lite om jag orkar med det :)  annars blir det lugnt idag, med en film förmodligen.
kan även inte sluta lyssna på Pussycat dolls - When i grow up har ni missat den bör den laddas ner för den är great :)



Nu får det bli den där springturen jag tjatade om, får även se hur det blir med nykröppanatta mm. men jag hoppas det löser sig pusspuss, uppdaterar senare :)

Älskling


Har hjälp älskling med att skriva CV hela dagen, har vart mysigt att vara med honom hela dagen och bara myst, o snart ska vi ta bussen hem för mer mys, tror även att det blir allsång ikväll o morden i midsummer :)
tog även detta kort förut för hans CV, gullé :)
uppdaterar senare, pusspuss

tisdag

sitter nu i kr.hamn hemma hos älskling, har precis vaknat upp, så det blev en sen morgon idag :) ska ta och äta frukost på altan sen blir det en promenad i solen skulle jag tro, :) skriver några rader när jag kommer hem sen :)
puss puss. ( måste även fixa till mig ett par chinos  innan sthlm resan )

Söndag

hemma igen o det är skönt även fast helgen har vart mysigast i världen, hade ju tänkt mig att det skulle bli full rulle på kameran men det kan jag väll inte skryta med att jag har, den glömdes bort i allt farande och mysande :) iaf, har under helgen shoppat ekonomiskt, solat på travet, ätit massa god mat, myst varje sekund med david, skratat åt pappas ur dåliga skämt, kikat in en annan del av köping, streé med kga kussiner, tog ett dopp i forsen, mm.. har iaf vart en helg med "göra lite vad man känner för, helg" har vart skönt ! som sagt så shoppade jag loss, så fick fram kameran här hemma nu och fottade lite,
 







Sen handlade jag även en liten present till en liten knodd, ni som känner mig kan nog gissa vem som ska få bära denna urgulliga outfit, så även fast den är en present så kännde jag att jag var tvungen att visa er denna, so please don't tell her mum ;)

Nu ska jag ta och kila,ska kika in lite saker på tv sen blir det godis o en film till kvällen med skulle jag tro :) sen blir det sängen och en pling till älskling, ha en bra kväll pusspuss :)


Torsdag

Jobbet gick bra idag med, det rullar på som det ska och jag börjar komma in i det lite, sista dagen imorn innan mitt uppehåll i två veckor, sen börjas det igen.. men ska försöka hinna med så mycket som möjligt nu under dessa två veckor, åker imorn till sommarstugan, älskling åker troligtvis med, om det skulle fixa sig med massa grejer han hade planerat så dett ablir nog en myshelg för oss båda tillsammans :) blir även nykröppanatta den 19, som förhoppningsvis blir kanon, ska höra mig för lite och se hur det slutar, filibjur ska även försöka hinnas med.. och sedan självklart Sthlm resan ska bli great :) fyra dagar i huvudstaden för shopping, DN galan o grönan och bara slappa och njuta av solen som förhoppninsvis kommer att kika fram :)

Kom hem från jobbet vid fyratiden så det har inte blivigt så mycket annat än en kvällsolning och grillat :) kilade även ner til mormor o morfar för spinning, tog mig i kragen idag och cyklade lite, skönt, men benen gör ont och jag kommer antagligen att få lida av det imorn ;p
syster för övrigt, var på rix fm festival i k.stad igår :) hon tog en massa kort och det såg för bedrövligt kul ut, lite halv sur för att jag jobbade som jag gjorde o inte kunde bli med.. men här kommer iaf en bild på den personen som antagligen såg bäst ut denna kväll ;) hottie'



iaf, blir ett uppehåll med bloggen nu för er som är mina trogna bloggläsare men tillbax på sönd kväll igen. får se om jag hinner med ett kort innlägg efter jobbet imorn med, så håll utkik :)
ha en bra helg, pusspuss


Onsdag

stängde för första gången på jobbet idag så blev kvar till kvart över fem, dagen fungerde bra, men fortfarande mycket barn, men som sagt så går det kanon bra :) är lite småsliten såhär när jag kommer hem men det är sånt jag får stå ut med :) nog om jobb, idag blir det att umgås med älskling.. kikade in buss åt honom förut så han kommer strax hit, gulle :) blir pizza och en promenad om regnet håller sig borta, härlig blandning ;) iaf, så blir nog det idag och några ryck med att försöka få rummet städat, nu ska jag fortsätta med det,
ha en bra dag mina glada bloggläsare :)
pusspuss

en ny bloggdesign, maby?

Tisdag

Litet problem är att allt fler jag känner börjar använda sig av blogg, hur ska jag komma ihåg alla blogg namn, o jag kommer antagligen att stana framför datorn i evighet, bara för att jag är så förbannat nyfiken. ;p så jag tror att jag få skylla mig själv helt enkelt! tiihii..

Andra arbetsdagen
gick bra, otroligt mycket barn, men ok ändå :) imorn är ingen dag jag länktar efter direkt, börjar elva o jobbar till halv 6.. men jag måste nog ta mig egenom den med, är iaf skönt att ha kommigt igång och jobbat, så ska väll igentligen inte klaga, för alla barn och förskolelärare är , perfekt' :)

fick även världens sötaste samtal nyss, älskar honom :)
iaf,nu ska jag kila ner och kika in top model..
pusspuss

Måndag

Första arbetsdagen gick väldigt bra :) jobbade från åtta till två, jobbar 75% nu denna vecka så det är skönt med en mjukstart.. har vart regn reng regn idag och det ser inte bättre ut än att det förblir så, ska åka till älskling sen med fem bussen, för kan inte få nog av mys.. han kom hit igår, o jag fick massage och en massa mysprat , helt underbart att få krama om honom igen:)

nej nu ska jag göra absolut ingeting, känns inte så värst ansträgande men väldigt skönt :) uppdaterar senare om jag hinner med det! ps. är lite små arg på mig sj för att jag inte köpte kjolen på Jc, så vet ni det med ;p tiihii.. nej som sagt, tjingeliing! pusspuss.

Söndag

Karlstad tripp, idag till ikea. skulle shoppa lite för att får det fint nere i källaren som vi snart målat klart ,bla : ) så det blev en del sakner där, bla en kudde till mig ,p tiihi.. var även tvungen att kila in på bergvik, men plånboken svek idag så fick bara med mig ett par mysbralls o en kuvertväska hem :) kikade även in en heltsjuktsnyggkjol på Jc..ångrar mig lite nu för att jag inte köpte den :/ men men så kan det gå.. träffade även sandra k, på bergvik. trevligt :) pratade lite om nykröppanatta, så får se vad det leder till :)
jag känner bara blä för att jag inte kommer att hinna få nån lön innan vi åker till sthlm, så får leva på nada nu känns det som, men det är väll så livet är antar jag..


påtal om lön, så börjar min första arbetsdag imorn på dagis:) ser absolut fram emot det ska bli skönt att göra nått på dagarna faktist : ) jobbar nu i en vecka o sedan ledig två, åker då till sthlm i fyra dagar,och ska även hinna med nykröppanatta som jag hoppas bli kanonrolig  :) iaf, jobbar sedan i tre veckort till efter det, o sen är skolan tebax, tiden går fort, så det är skönt att ha en utlandresa att se fram emot, det måste jag säga :)
Nu ska jag äta ite, sen blir det nog att kila till älskling, han kom äntligen hem idag o det ska bli fruktansvärt skönt att få krama om honom igen och säga .- jag älskar dig! :)
ha en bra kväll allesammans, pusspuss

Lördag

usch, jag hatar det här med högt blodtryck.. just nu har jag så det känns som att varje liten rörelse går snabbare än snabbast och stressigt, låter förmodligen lite halv knepigt, men ibland flyger detta på mig och hjärtat går i tvåhundratjugo och jag är bara stressad och yr :s men som sagt, det lugnar ner sig efter ett tag men det är jobbigt när det är igång ;p

Nog om det, igår vart det lugna puckar med enbart solning och lite annat smått och gott, idag ser det ut som att solen ska skina igen så det blir att försöka vara ute så mycket som möjligt idag igen :) blir kankse en tripp till f.stad sen, ska höra med emma om hon kanske jobbar eller så men det löser sig :) körde även bil igår, gick kanon bra så ska försöka köra lite idag igen, kul äre:) nej nu ska jag som sagt ut i solen : )
uppdaterar senare, pusspuss

Saknar dig älskling ;,/


Lg Secret KF750



Pris 4165:-
men vilken pärla.

Nu ska jag kila till sängs ska kolla film med syster.. godnatt på er'
och saknar min älskling oerhörtoerhört mycket..

Fredag

Vädret håller i sig även fast det finns fler moln idag på himlen än vad det gjorde igår, men värmen är att kvar :) idag blir det ett littet spinningpass för orkade inte med det igår, för då blev det grillning hos grannen, kanon mysigt förutom alla knott & mygg då kanske, satt på altan och åt lite, stre en massa o bara hade det trevligt :)
älskling ringde även förut och han åker ifrån mig idag till gbg, typ nån rallycross? där imorn, lr nått liknande.. så det får bli att vara utan honom till på sönd, usch saknar honom redan! men iaf, är iaf grymt sugen på att shoppa imorn, även fast plånboken är helt tom, men det får jag hoppas löser sig på nått venster, för är shopping galen nu..
nej nu ska jag ut i solen, så får man se vad det blir av dagen sen :)
pusspuss

Torsdag

solsken & värme hela dagen :) har vart hur skönt som helst, dagen spenderades i böttnera med emma l, solade och badade hela dagen, även fast det inte blev allt för mycket bad för min del, badkruka ;p låg och läste solo, åt bullar, drack massa vatten o glassa lite med en del tyskar ; ) sköna de där, haha!



nu ska jag sätta mig ute i solen en sväng igen, o läsa igenom en massa papper som  mamma dragit ut från nätet om Turkiet, hon längtar nog mer än jag : ) får även se om jag orkar spinna nått sen, för sen blir det även över till grannen för grillning o så :) trevligt! ha en fortsatt solig dag :)
pusspuss 

Onsdag

Värmen är här och det är störtskönt :) legat ute i solen i fyra timmar idag, känner att huden är en aning sträv, men ska hoppa ner i duschen snart o sen blir det insmörjning, har även hunnigt med en promenix på fem kilometer med syster , det var skönt i den stekande solen :) imorn blir det att åka ner till mormor för spinning och lite styrketräning, ett riktigt hemma gym är vad de har hemma ;p sen blir det badtime med emma l, massa solning för imorn ska vädret bli ännu bättre :)



nu ska jag sätta mig ute i solen lite igen, sen blir det dusch, grillning & till älskling lite senare med nio bussen förmodligen, han har match idag men tror inte jag hinner med och se den, men ikväll ska det mysas : )
dreamaboutyoueverynight.
pusspuss

Tisdag

Turkiet resan är flyttad, bakåt, så resan blir av tidigare, resdagen blir ist 24 september kan inte säga att jag är missnöjd över att resan blir av något tidigare för jag längtar ihjäl mig snart, även fast det är en del dagar och månader kvar så kan det inte sluta sprätta i benen på mig :)



nog om turkey, ska snart ner i duschen efter att ha hjälp mamma med att måla lite i kjällaren, har nu rivigt ner en vägg så ännu mer målning blir det.. men men, har även hunnigt med att sola lite då solen tittade fram, skönt :) blir även att sitta bänkad framför tv sen för allsången, uggla är kung :) nej nu ska jag ringa älskling en sväng, pusspuss.


Tisdag

första juli, och ca mitt i sommaren :) ska bli skönt att värmen håller i sig från imorn till fre, här ska solas som aldrig förr :) Igår blev en urmysig dag, älskling kom och överaskade mig med tända ljus, gurkdipp & massage :) kikade även in en bra serie som började på 4 igår på tv, lite sådär så man länktar tills nästa måndag så man får se fortsättningen :)
Vann även thereses uttlottning av cupcake'sen :) trevligt med världens sötaste läppglans :) nu ska jag äta lite, sen blir det en liten löptur kan jag tänka mig om jag orkar få på mig löparskorna ;p
ha en bra dag, höres ikväll, pusspuss :)

RSS 2.0