Onsdag

Natt och vad gör jag uppe nu ? somnade nyss med alla kläder på i sängen under ett varmt täcke, men så kom en lillasyster och väckte en till liv och pigg som en gris hoppade jag upp från sängen och satt mig här ? varför.. usch datorn verkar har blivigt en drog, jag väljer den framför mycket utan att egentligen veta varför, haha den var dålig, men det känns så ibland. meningslöst och tråkigt att sitta och försöka hålla ögonlocken öppna framför en dator som inte ger en ett skit tillbax.. nog om det.ska iaf knalla ner för trappen snart och borsta tänderna :)

btw, för er som missat och brukar läsa hennes blogg så har
Blondinbella börjat blogga igen.

min dag förövrigt, (som man kanske igentligen ska skriva om i sin blogg ) , har vart fantastisk. den kan inte bli annat när jag har sin älskling nära till hands :)
puss&godnatt på er.

Tisdag

och igentligen borde jag vara duktig nu och sitta och plugga, för har en massa arbeten som jag inte lämnat in, men det är som vanligt, jag orkar inte! tråkigt men sant... iaf, så har jag tänkt att vara duktig ändå genom att diska och hänga en tvätt tills moder kommer hem :) annars idag blir det nog inte mycket, träning då förståss, hoppas på att min ljumske ska hålla. för fy bubblan vad onta jag har.. så ska försöka orka med dubbelträningen idag, för idag är jag faktist träningssugen :) nej nu ska jag säga hej då till syster som äker till k.stad nu..
ses pusspuss


Söndag

sleten nu så det blir bara match resultat, lovar att vara lite mer hurtig, imorn kanske ? ;)
Nykroppa IBK - Sunnanå 7-4
Nykroppa IBK - Lekvattnet 10-0

skön innebandy helg! men det tar på krafterna så nu blir det att slummra framför tv:n :)
pusspuss

Lördag

Och idag blir det fulla bullar.. vaknade nyss upp med älskling brevid mig :) gick upp och gjorde oss en mysig frukost :) sen satt jag vid fönstret nu en sväng för att se om vi hade samling kvart i 11 eller kvart i 12.. det verkade vara kvart i tolv :p jag fattar inte jag borde vara senil lr nått liknande, har iaf match borta sen då mot sunnanå, ska bli skönt men match ! tagga!efetr matchen blir det färd hem och typ byta om, och sen blir det kga för att fira kussin som fuller 18, idag tror jag tillochmed :) känns skönt att jag har mindre än en månad kvar til den åldern. nej nu blev det massa info bara men hinner inte md mer !
ha en bra lörd, pusspuss.

Torsdag

här var det dåligt uppdaterat !
kan inte påstå att veckan har innehålligt så mycket roligt men ändå, skola som vanligt, men har vart en lugn vecka med mycket planering inför öppet hus som vi hade idag :) var där hela dagen fram till 20.00  och gjorde typ ingenting, bakade nått som hete krabelurer? lr nått liknande, var faktist gott, men det var ingen som ville ha typ så jag och zanna åt upp alla.. haha. sen gick vi runt på skolan i några timmar sen åkte vi hem, det var iaf värt det eftersom vi får ledigt imorn :D och till veckan är det lov, kan inte bli bättre :) nej nu ska jag nog sova, för nu känner jag att jag sitter och kämpar med att hålla ögonlocken öppna :p

ha de bra allesamans :) pusspuss

Måndag

Idag var det skoldag i ca 15 min, värt att åka in menar jag :) men jag och zanna ska va seriösa med det här med projektarbetet nu, skönt faktist, för vad svårt är Bf igentligen, hur slappt som helst. Idag som sagt så åkta jag in till skolan satt där från 8 till 10 och stre med aldrin och sundling om studentresa och allt annat mellan himmel och jord ;p sen vart det ju det där lektionen då, sen satt jag och zanna oss i matsalen och åt lite, sen vart det bussfärd hemåt :)
det var det dagen det, och nu ska jag vara duktig ch sätta mig och plugga,
har prov imorn som jag knappt läst igenom, bra Elin! får se hur jag lyckas :)
nu ska jag kila. saknar dig älskling,
pusspuss.

Söndag

Jag hatar när jag uppdaterar dåligt, får blir förbättring. Iaf helgen har vart lugn, kanske mer än lugn. I fre kom älskling och hämtade mig på kvällen och vi åkte hem till honom och mös hela natten :) lörd var det buss hem och sedan direkt till karlstad för IKEA och ett varv på bergvik, men jag hittade ingenting, känner mig hur snål som helst nu när jag vet att jag måste ha pengar kvar att betala studentresan med, kan ju vara bra faktist :)

Iaf så åkte vi till Morbror och hansflickvänn Angelica, firade Angelicas födelsedag med massa släkt från alla håll, kännde inte igen nån typ. var iaf trevligt med guitar hero, massa god mat, åkte hem vid halv 1, så det var bara att hoppa i sängen när man kom hem :) idag så ska det inte bli mycket gjort fram tills matchen vi har sedan vid 17.00 :) hatar att sitta och vänta på match, känns iaf som att man gör det när matcherna är sent på dagarna ;p får börja tagga snart :D

nej nu får det bli lite smyg kikning bland massa bloggar.
pusspuss.    älskar dig David

Torsdag

Blondinbella är det någon annan än jag som inte förstår vad som har hänt, tar blondinbella bara en paus eller är det slutbloggat totalt? läste på text tvn nått om att hon lurade några pga av en väska, att hon inte hade tid för plåtning, men under veckans blogg inlägg ändå hade lagt ut en bild på väskan, jag fattar ingenting. såg även programmet debatt där en gubbe stod och tryckte ner Bella för att hon tog ett glas vin när hon åt mat en fredagkväll. blev så arg av och se det progammet, så jag ville bara skrika programledaren i ansiket. varför jag lägger mig i, undrar, vet jag inte ? kankse är det något jag skriver för att fylla upp bloggen. tiihi.

Idag har skolan vart mycket bra, två lektioner och slutade 11. Har även tillkommit fler i klassen som ska beställa resa till Ayia Napa, ska bli hur kul som helst. längtar så redan :) nu ska det tilbringas lite tid i telefonen, sen blir det och tv, och sist träning :) ha en bra dag pusspuss på er.

Onsdag

Resan beställd till
Ayia Napa 25/5 - 09 :D


Älskling tog även körkort idag, Grattis :D

Måndag kväll

Nu har jag suttit och sytt på löshåret i nån timme, men när snittsen kommer på en så går det ganska snabbt ändå. så nu är det nytt och fräscht hår igen, tror att jag behöver lägga på en trens till men det märks när jag imorn har färgat håret och det är fixat och klart : ) ska försöka hinna med den imorn innan dubbelträningarna, hoppas även på två nyförvärv imorn, välkommna :) nej nu ska jag kila och ta den där frukten som jag pratade om i förra inlägget.  god natt pusspuss.

Måndag

och sista måndagen då vi är lediga från skolan. Idag sov jag och älskling till ca 11, vaknade upp och gjorde en god frukost, sen blev det en långpromenad i ca 1 h, duktigt gjort tycker jag :) sen hamnade vi framför  Tvn innan vi gjorde oss en god mat med lax, stekt potatis, massa grönsaker och vitlökssås, massa gott :) fick även skolkatalogen idag, och det blir ju alltid som det blir det, man kollar blir missnöjd över sin bild och lägger den sedan längst in i garderoben. hehe. fick även post om att löshåret ligger på konsum och väntar på mig så jag och mamma ska ner dit sen och hämta det, 800 ryker där, usch. nej nu ska jag ta mig en frukt.
puspsuss

 v

Helgen

Fullbokad har den vart för en gåns skull, och trevligt har det vart :)
Fredag slutade jag tidigt från skolan, åkte direkt till karlstad med älskling där vi firade våran två års dag genom att gå på bio, patrik 1,5 och sen blev det god mat, och fika. kilade även in på skopunkten och fick med mig ett par uggs hem. Åkte sedan hem med buss, och det blev ett varmt bad vid kl 10.30 :) därefter mys hela natten, hel lyckad fredag :)


Lördag började med att vakna upp hos älskling och ta bussen hem för att stå i bingon tsm med sofie, övningskörde även upp till bingon och det gick prima :) var klara med bingon vid ca halv 4. åkte hem och tog på sig andra kläder och sen blev det Filipstad för A-lags match, som vanns av f.stad med 8-4 om jag inte minns fel. efter det blev det biltur hem och nått att slänga i magen, sen slutade kvällen hos Bjurbäck, lugn kväll med fotboll och även trevligt med lite småprat, fast det inte riktigt blev som planerat,med partiiie.

Idag / Söndag skiner solen och det lutar mot att det blir en promenad snart eller kanske att löparskorna kommer på, om jag är riktigt duktig dvs. sen blir det som vanligt lite mat i magen och så kommer älskling hit lite senare :) 
nu ska jag kila ner, pusspuss.

Torsdag

idag rusade dagen iväg, hade sovmorgon imornse som var massa skönt :) så hade bara en lektion idag :) efter det kilade jag hem och beställde nytt löshår och pratade med bjurbäck om klippning, kul med förändring för en gåns skull :) sen blev det träning, jobbigt men det är bra för mig det :)

ser även fram emot morgondagen, blir att fira två års dagen med älskling i karlstad med bio och mat :) ska bli ur mysigt, längtar så ! nej nu ska jag ringa och säga god natt till honom, sen blir det nog en dålig film att somna till :) pusspuss på er mina trogna bloggläsare :)


Onsdag

och ledigt från skolan :) hur skönt som helst att få sova ut i morse även fast jag vaknade ganska tidigt, vid tio tiden nån gång. Så idag har det inte blivigt så mycket, vaknade upp och åt frukost och satt mig vid tv och letade bra program, men några sådana hittade jag inte, så det fick bli MTV eftersom the Voice inte fungerar längre? konstigt'.
Sen blev det några signaler till david och lite planering inför helgen, med både älskling och kanske bjurbäck på lörd ? sen så slog sötsuget till och jag bakade Brownies, gott blev det så jag ska ta det som efterrätt efter maten som jag tänkt laga nu. Oxpytt och ägg blir det, lätt och gott :)

här kommer 1 bild från Turkiet, eller rättare sagt i flygplanet till turkiet,
ett kollage om resan komer som sagt senare :)
pusspuss

Måndag

och uppladningen av bilder är fortfarande mycket seg, så turkiet bilderna få vänta!
Idag har det vart en dag utan skola, och vad skönt är inte det, men det är bara några måndagar till vi är lediga, för det 20 drar det igång igen med måndagar. men då med en lektion enbart, så jag ska nog inte klaga :) Idag vaknade jag upp hos älskling, hade en riktigt mysig förmidag med mumsig frukost och lagade en massa god mat, avanserade stekt potatis och köttbullar :) men ibland kan det lätta vara godast. Åkte sedan hem, eftersom älskling skulle kila på träning, så jag cyklade ner till bussen, där jag träffade issan & Helun. och det var nog tur för dem att jag var med annars tror jag deras bussresa hade slutat i filipstad. Sömtutor ;p


Love Tyra

Annars idag så hamnade jag framför tvn och Top model, men sen har det inte vart mycket mer än att lata mig enbart. nu ska det bli lite mertid att lata sig på, ska även föröka fixa till mina naglar idag, ja. uppdaterar förmodligen ikväll :)
pusspuss

Söndag

Hej och hå Söndag. som vanligt kommer denna dag att bli slapp, inte för att det var nått spec röj igår direkt, men ändå, det hör till iaf :) Igår blev det iaf Kd i några timmar för shopping, fick med mig skor, tights, T-shirt, örhängen + vantar.




Mycket skönt var det att få komma iväg iaf, men det jag letade främst över fick jag inte med hem som vanligt ungefär. ett par uggs, ljusa. fanns inte i min strl, men jag får leta vidare.. nog om Kd. matchen jag stre om vann vi med 3-2. mycket skönt. även fast det känndes som om att jag låg kvar i vågorna i Turkiet fortfarande, men men det bättras väll hoppas jag :) bilder från turkiet btw, kommer då uppladdningen av bilderna är lite snabbare, för har ingen lust att sitta och ladda upp 20 bilder som kan ta en halv dag, så ni får helt enkelt vänta, tiihi.

nej nu ska jag ta mig en dusch och sen blir det att åka med bussen till david :) föresten så är jag ledig imorn, hur skönt som helst ! pusspuss.

Turkiet

Hej nu är jag hemma från Turkiet och nu ska allt fungera igen med bloggen har jag bestämmt mig för. ville bara berätta att jag är hemma och har haft det helt underbart skönt där nere i Turkiet :) bilder kommer ska ni se, när uppladdningen är lite kvickare, så stå ut. nu ska jag äta sen blir det innebandy match hemma :) pusspuss

RSS 2.0