28 December

Branäs 30/12 - 3/1 :D
vi hörs, de spörs :)


            


22 december

Dan före dan före doppardagen :)
.. och jag tror inte att det finns något bättre och mysigare än såhär dagarna innan jul. det känns som att jag kommer att ha bloggtorka ett tag här framöver, men vad gör det, ni kanske förstår att jag har lite annat att stå i! :) Vill iaf önska er alla en God Jul & ta nu hand om er där ute :D



JULKRAMAR
ElinElisabethKarlsson


18 December

Fredag & helgen är här!
Jag har inget spec planerat inför helgen, och det är nog det bästa för mig! För just nu så är varken huvud eller kropp på topp. har jobbat hela veckan och huvudet hänger lite på efterkälken.. men men, ska inte klaga, trivs ju iaf som fisken i vattnet :)

Nu ska jag göra mig iordning lite för snart blir det Filipstad & innebandy, hoppas på en bra match och vinst för grabbarna :) Sen kommer helgen att tillbringas i karlstad! ha en bra dag/helg!
puss

ElinElisabethKarlsson


Burrrr :D

14 December



Já ser det snöar :D

8 December

Ledsen att jag inte har uppdaterat på ett tag, men det finns flera orsaker till det, den största lathet tror jag! :p Iaf så har jag haft det underbart undertiden jag varit frånvarande från bloggen, har tillbringat en hel massa tid med Tobias, har handlat klart alla julklappar & har även shoppat en hel del till mig själv :) Och fler saker står på schemat.. Bla. nya kläder till branäs (skidkläder) inklusive mössa & dyl. sen så har jag funderat på att köpa en ny vinterjacka (till vardags) men fy helsike vad dyrt det är, och jag måste erkänna att det känns "sådär bra" att slänga ut pengar på en ny vinterjacka eftersom att jag redan har en! Så nu har tankarna flyttats till denna mob. Nokia N97 mini. Så jag får se vart mina tankar slutar någonstans, Tihiiii!


Nu får det bli kudden för min del. Imorn ska jag in till Filipstad en sväng, ska simma några längder med syster & sofie. Jag kanske även hinner med några minuter i solariet..vem vet! :) Godnattpuss

ElinElisabethKarlsson


RSS 2.0