30 Oktober

Karlskoga ikväll och fira kuss på 19 års dagen, blir nog lika trevligt som alltid :) ha en bra kväll, för de ska jag se till att ha!:) puss

ElinElisabethKarlsson

28 Oktober

Onsdag
Jag o tobias vaknade upp imorse & åt en god frukost och hade det super mysigt :) sen kilade vi ner på stan och åt på wook ( tredje dagen i rad för mig ) gottigottgott :) Sen bar det iväg hem för mig & försökte sen på något sätt få skjuts in till Filipstad för att hämta min laddare hos ida-marie som jag glömmde där i lörd.. otippat av mig att glömma saker ;) men någon skjuts kunde jag inte få fram så jag får vara utan mob någon dag nu.. men men. jag får tamig in till f.stad en annan dag :)  Nu ska jag äta lite mat och sen fundera på om jag kankse ska ut i helgen :) ha en bra kväll!
puss

ElinElisabethKarlsson

27 Oktober

Jag blev kvar i Karlstad idag med för att kunna mysa lite extra med Tobias, skönt :) När han kilade till jobbet tog jag en vända på stan och inhandlade lite mer kläder, fast idag är inte ångesten lika påtaglig eftersom att en ganska fin lön kilade in på kortet idag :) Imorn blir det iaf hemfärd, för det blir två dagars jobb sen tors fre :) nu ska jag leta fram någon film o ligga o titta på tills Tobias kommer hem :)
puss

ElinElisabethKarlsson

26 Oktober

Sitter sj hemma hos Tobias i Karlstad och har precis fixat nått att stoppa i magen :) Har tillbringat hela dagen nere på stan i dag & inhandlat en ny party outfit tills nästa gång man ska ut och ha roligt! Roligt, hade jag iaf i helgen... Firade Henrik på 25 års dagen & det blev party hela natten lång. tack Ida-Marie för ytterligare en kanon dag/kväll/natt :) Nu ska jag vira en filt omkring mig och försöka hitta något intressant att se på tv :) ha en bra kväll!
puss

ElinElisabethKarlsson

23 Oktober

Tro det eller ej men nu ska jag faktist träna :)
Taggad inför partydagen imorn så det kanske har smittat av sig på träninsnerverna också, vem vet! :D ha en bra helg gott folk!
puss

ElinElisabethkarlsson


22 Oktober

och om en månad idag så blir jag 19, fantastiskt! :p
har jobbat idag, mycket skönt! kom hem vid ett och började att stor städa hos mormor, fick kaffe & fika, 200 kr och gott sällskap, så jag var nöjd :) nu får det bli en smörgås eller två för det börjar kurra lite i magen här hör jag! Ikväll blir det även tredje "Johan Falk" filmen, good :D
puss

ElinElisabethKarlsson

20 Oktober

Sitter hemma hos Tobias i soffan själv & har precis gjort mig lite mat :) nu blir det tv resten av kvällen tills Tobias kommer hem från träningen! ha en bra kväll!
puss

ElinElisabethkarlsson

19 Oktober

Helgen
Har tillbringats i Karlstad hos Tobias, har haft det hur mysigt som helst. Hyrde bla den nya "Johan falk" filmen, som var kanon, så idag kan jag nog inte hålla mig för att se den andra :) Har förutom det ätit god mat, myst & så bar det iväg till Örebro på söndagen för att se grabbarna spela och som sedan, så skönt, åkte hem med en vinst i bagaget :) Nu ser jag fram emot en härlig vecka som jag ska försöka fylla med lite träning, jobb & en hel del mys :) nu behöver mitt rum städas, sen blir det bussen till karlstad igen :)
Puss

ElinElisabethKarlsson


15 Oktober

Torsdag
Idag har jag jobbat från 8-17.15, hur skönt som helst! och imorn blir det mer jobb så jag måste göra kudden sällskap nu känner jag :) helgen kommer att tillbringas hemma hos Tobias, mys :) så får se om jag hinner skriva någon rad! godnatt& sussa gott :)
puss

ElinElisabethKarlsson

14 Oktober

Onsdag
Vaknade upp ganska tidigt idag pigg och tråkig, jag som hade tänkt att sova ut idag.. men tydligen inte! Idag blir det nog som alla andra lediga dagar, inte så mkt gjort. Men jag ska iaf försöka hinna med att diska lite och även städa undan lite i mitt rum! Och om jag kikar ut genom fönstret så ser det ut som att jag borde kliva utanför dörren idag, kanon höst väder :) nej nu ska jag göra mig lite mat!
saknar dig Tobias!
puss

ElinElisabethKarlsson

13 Oktober

13 oktober redan..sjukt!
Iaf.. sitter här nu nyduschad och ska snart få skjuts in till storfors av Tobias :) Det blir några timmars jobb idag, skönt det :) när jag kommer hem får jag se om jag orkar mig ut på en löprunda, hoppas på det! :) vi ses!
puss

ElinElisabethKarlsson

12 Oktober

Måndag
Ny vecka och nya möjligheter. Jag bestämmde mig igår för att ha en riktig träningsvecka denna vecka, att varje dag på något sätt träna. får ser hur det går :) Idag blir det en sväng till F.stad och sen hem för någon slags träning och ska väll även hinna med lite soffläge :)

hade även en kanon mysig dag igår med Tobias :)
Ses kanske en sväng ikväll :)
puss

ElinElisabethKarlsson

10 Oktober

Lördag
Är riktigt trött och funderar starkt på att krypa under täcket och kanske slå på någon film :) hoppas även på att jag får sällskap under täcket snart, vore mysigt :) Idag har jag haft fullt upp, det blev en sväng till karlstad på förmiddagen och kom lagomt hem igen då det var dax att kila in till F.stad för innebandy :) slängde snabbt på mig en mössa och kilade in till ida-marie som redan stod och väntade på mig :) Blev även en vinst för grabbarna idag, skönt skönt & en mkt bra match :) fick samtidigt besked om att FBK slog DIF idag, viktigt! Efter slutsignalen i innebandyn var det full fart hemmåt och nytaggning för fotboll & Sverige - Danmark.. Vet inte riktigt vad jag ska säga om matchen.. men nu känns VM allt för långt borta..

kudden väntar nu och ögonlocken börjar falla!
godnattpuss

ElinElisabethKarlsson


Saknar dig Bjurbäck!


9 Oktober

Fredagkväll
Det har vart en riktig mysig fredagskväll med familjen. Åt god mat, lax & pressad potatis o massvis med vitlök och grönsallad, kan nog inte bli så mkt bättre :) hann även med att kika på idol och enligt mig så finns det bara en som har "hela paketet" som man så fint kallar det, och det är självklart Erik.. jag smälter av hanns röst varje gång, en klass för sig, enligt mig :) Nu tror jag faktist att jag ska kila under täcket, skönt med en någorlunda tidig kväll för en gångs skull :)  

I morgon
Blir det kanske en tripp till Karlstad med mamma o syster, tydligen så behövde syster nya innebandyskor som mamma så snällt ställer upp och skämmer bort henne med.. Jag får väll iaf hoppas på att jag får övninsköraköra dit, då är jag nöjd. För jag bör iaf inte göra av med mer pengar nu, sist jag tog en vända på stan så försvann 500:- bara sådär.. vart kan de ha tagit vägen..? Shopping är verkligen inte bra, men förbannat kul :) Btw så blir det ju självklart innebandy imorn i f.stad med Ida-Marie & efter den, den självklara fotbollen Sverige - Danmark :D tummenupp för en sportkväll :)



Godnattpuss
ElinElisabethKarlsson




9 Oktober

Fredag
Sitter och lyssnar på gamla goda 80-tals låtar, undrar jag, om det finns något bättre?! :)
Idag har jag jobbat lite, skönt var det för usch vad trist det är att sitta hemma.. fick även 2 dagars jobb till som de visste nu, primabalerina & om jag har tur så blir det en hel veckas jobb med full tid i storfors fram i november tider :) Jaja nog om jobb.. resten av dagen blir det nog inte mkt gjort kan jag tänka mig, ska väll äta god mat med familjen och självklart se första fredagsfinalen i idol, fredagsmys helt enkelt :)
ha en bra fredagskväll allesammans så hörs/ses vi :)
puss

ElinElisabethKarlsson


7 Oktober

Vad har jag ork till idag ?
Det kan man verkligen undra.. sitter i Tobias lägenhet nu och har ganska nyss stoppat i mig lite frukost :) funderar på om jag ska ta en vända ner mot stan och kika runt lite och kankse köpa något trevligt.. även fast att jag vet att det inte är det allra bästa för min plånbok just nu.. men men, det gäller att unna sig saker här i livet också :) det får bli en vända på internet först för att se om någon affär har något att erbjuda!
puss

ElinElisabethKarlsson


6 Oktober

Har precis satt mig ner i soffan hemma hos Tobias i Karlstad.. jag får tyvärr sitta här sj ett tag tills han tränat klart.. Inte bra för mig som är mörkrädd, tihiii :) Jag får se om jag hittar något intressant på tv att kika på undertiden jag väntar, får hoppas det :) nej nu ska jag dra filten över mig här.. ha en bra kväll :)
puss

ElinElisabethKarlsson

5 Oktober

Kom precis hem efter att ha jobbat i några timmar. Det är skönt nu när jag börjar få en del vikarietid, det blir iaf någon slant i månaden..:) Nu får det bli soffläge för min del, innan jag ordnar något att stoppa i magen :)

En bild ( tagen från Ida-maries blogg ) på mig och Ida-marie från förra helgen,
har haft två supertrevliga helger med dig, tack :)
besök hennes blogg www.Idamaries.blogg.se


4 Oktober

Och just nu mår jag bättre än på mycket länge, jag antar att det är så här livet ser ut.
vissa dagar är helt underbara, medans andra inte är allt för possitiva och roliga. Ochbra är väll kanske det!
Just nu håller jag på att göra en "tillsvidare design" som får duga tills jag kommerpå nått annat, jag får se vart det slutar.. efter det blir det ett telefonsamtal och sen huvudet på kudden, för imorn blir det jobb i några timmar igen :) puss o godnatt!

ElinElisabethKarlsson

RSS 2.0