Måndag

sovtid är det nu igentligen, spec när jag ska upp vid sex tiden imorn. Ikväll har jag haft peeling kväll, måste vara ren från smuts och gammla hudrester nu, eftersom att det är extra viktigt om man vill få lite färg då man är i utlandet, så det är nått jag kommer att ligga i med, peeling varje dag :) skönt är det även, med skrubb och liknande :)



nej nu måste jag ringa älskling och säga god natt! :)
pusspuss

Måndag

Ny vecka, ny dag på praktiken. fick jobba en sväng idag och imorn blir det jobb hela dagen :) skönt med lite extra pengar måste jag säga! Idag har det gått prima på praktiken, sen dag idag med stängning vid 17 tiden. Kom hem och har krånglat med Halebop men nu hoppas jag på att det ska fixa sig :) annars idag blir det att föröka få i sig lite mat för nu kurrar magen känner jag, sen blir det även att baka lite till praktikplatsen eftersom att jag gör min sista dag på onsdag. Då är det bara Turkiet som gäller,kan inte förstå att jag sitter där borta i solen snart, ska bli helt underbart.

nej nu ska jag slå en pling till älskling, och sen blir det mat och bak :)
pusspuss

Söndag

och solen skiner, helt otroligt! funderar på att ringa madde för att kanske gå ut och promenera lite nu när solen väl är framme. annars idag har det vart hur lungt som helst, kikade in idol avsnitten jag missat nu när det vart innebandy för hela slanten under veckan. så nu har jag sett dem med :) Igår vart det lungt som planerat, blev inge storfors pga min förkylning och i brist på partysugenhet* eller vad jag ska kalla det ;p men älskling var ute igår, ringde honom nyss där han på andra sidan svarade bakfullt 'hej goding :) vill verkligen inte vara borta ifrån honom i en vecka, usch!

nej nu som sagt så ska jag packa det sista sen slå en signal till bjurbäck :)
pusspuss.

Lördag

Storforsmarken kikade jag in på i en kvart med älskling imorse, sedan åkte jag buss hem. för att bestämma mig för om det blir party ikväll eller inte, men det lutar åt att det blir en hemmakväll,  för det första är jag förskyld, för det andra är jag 0,00 partysugen och sen är det ju det där med att komma in på folkan, gör jag inte det så blir jag bara förbannad. så jag tror det blir hemmakväll idag. försöka ta hand lite om sig själv och dosera Kan Jang.

igår var det match mot storfors, den ämsta match jag gjort för fy bubblan vad segt det gick, men vi kom undan med en vinnst på 6-1. då vi igentligen kunde krossat dom totalt och det är det som gör mig förbannad. Iaf så följde jag med älskling hem sen, åt lite, kollade film och stre en massa, och självklart en massa mys :) ska snart slå en pling till honom för att höra hur han mår inför upplanddningen inför marken ;p tiihi. nej nu ska det bli lite sömn tror jag och nån film. och även bestämma mig för vilka kläder som ska med till Turkiet :D
pusspuss

btw, så vill jag ha den här kläningen från
Stylebystars för 599:-

Fredag

Match snart mot storfors ska bli skönt, efter det blir det att åka hem till älskling, eller kanske till mig, det lär märkas :) ska iaf bli mys inatt ikväll med det vet jag :) nu ska ni veta att det enda jag sitter och tänker på är Turkiet, på onsdag sitter jag där i värmen och bara njuter.. helt underbart.. ska föröka fixa och beställa det sista nu inför resan :) ne nog om det nu måste jag hinna med att trycka i mig nått som får mig mätt. pusspuss :)

Torsdag

Ser ni mig i mörkret ?
Här sitter jag nu nyduschad med en turban på huvudet och ett nytaget cam kort, haleluja. detta för att jag inte har något bättre för mig. har idag tränat och för sista gången kikat till och rastat hundarna, för inatt kommer husse och matte hem. annars idag har det vart lungt, praktiken gick bra och är nästan lite less över att den snart är slut.. men jag tror att jag får se fram emot Turkiet ist, och det kan jag lova er att jag gör med.

men en sak är säkert och det är att jag kommer att sakna david så oerhört mycket, har nu vart ifrån honom i två nätter och jag går sönder snart, igår föll jag en tår över att jag vet att jag ska vara borta ifån honom i en hel vecka, fjant! tycker ni, men det skiter jag i för han är det viktigaste jag har :) nu sitter jag och väntar på att han ska komma hit med bussen, då blir det mys, med tanke på att försöka somna någorlunda tidigt iaf. nej nu ska jag ner och borsta tänderna sen möta älskling. pusspuss btw, match imorn mot Storfors borta. ses där :)

Tisdag

Praktik blev jobb idag pga en massa sjuklingar, och jag måste erkänna att jag närmar min sjukstadiumet jag med nu. men jag hoppas att det inte blir mer än en förkylning. Idag började dagen tidigt, kl 6 satt jag på praktikplatsen, så jag innan snabbt som ögat rastade hundarna för en sekund. måste även berätta för er om kvällen/natten. Självklart när man börjar såpas tidigt som jag skulle göra så ville jag sova ut under natten, men så blev inte fallet. det började med att älskling ringde och väckte mig vid 10 tiden då jag låg i soffan och sov, han sa så att han saknade mig och skulle komma och mysa med mig, så han skulle föröka ta sig till mig med elva bussen. glad men trött försökte jag sitta framför tvn och hålla ögonlocken öppna medans HV71 gjorde 6-2 på Frölunda. sen kom älskling och vi hade miljontals saker att prata om, han frågade saker och jag stre på.. och för varje kvart som gick så fick jag det uppdaterat i örat var mycket klockan var och vad viktigt det är för mig att jag få sova.. den busen höll mig vaken till halv ett, ett. då vi sen somnade ihopslingrade, myssnos. sen väcktes jag av ett skrick, av att min kisse som hamnat i slagsmål.. kul. blev bara arg och trött och låg och vred på mig i några minuter innan jag somnade. det var lagom skönt sen att försökagå upp vid halv fem tiden.. haha men det var iaf värt det, om man ser ifrån att älskling kom och höll om mig inatt :)

Idag så blir det träning och jag och erik ska hålla i den idag, kul det :) sen så får vi även tagga inför morgondagen för då är första träningsmatchen, hemma mot Storfors. Ska bli skönt att få komma igång med matcher och liknande nu igen :) nej nu ska det bli en promenix med hundarna sen lite förberedelse inför träningen ; )
pusspuss

Söndag

God natt tänker jag säga nu, för jag tror att det är dags att lägga huvudet på kudden. ska kolla på film jag och systeryster, så jag ska snart kika vad hon valt att somna till. Idag ni kan jag lova att det vart en riktig mysdag jag kan inte påstå att jag gjort allt för mycket. soffan och kudden har vart en favorit idag :) men jag älskar sådana dagar, att inte behöva bry sig om någonting. iaf så har dagen vart bra, vaknade upp brevid älskling idag med, och jag kan inte stå ut med tanken att behöva vara utan honom under veckan i Turkiet. Men jag måste säga att det glädjer mig att jag kommer att längta efter honom, vihar denna månad vart tillsammans i två år, och våran kärlek är enorm. jag längtar redan efter att få slänga mig i hans armar, solbränd och full av längtan. ska snart ringa till honom och säga god natt sen blir det som sagt en film. imorn är det praktik igen så det blir uppdatering efter det. pusspuss

 ´
gónatt

Söndag

Bloggerska
Nu har jag som vanligt läst igenom Sveriges mest polulära bloggar, främst blondinbella och kenzas. Själv så kan jag inte förstå att de tjänar miljoner för att varje dag dela med sig av tankar, funderingar, outfits och allt som igentligen är helt ovesäntligt. men ändå så hamnar jag i deras skrivna dagar och tar gärna del av vad de gjort, även en rutten söndag. eller vad de år till middag eller vad de gjorde i skolan just den dagen. och då märker jag ju att jag är precis likadan själv, jag kan någon gång få in vad jag shoppat vad jag vill shoppa och vad duktig jag är då jag för en gåns skull fått på mig löparskorna. Så jag måste nog erkänna att jag fastnat i bloggvärlden. för vad är det igentligen som gör skilnaden mellan mig och alla anra "vanliga" bloggare. om man jämför med blondinbella och kenza. självklart så är det ju pengar, utseende, engagemang, storstadsvliv. men vad mer ?

Jag vet inte vad som är skilnaden i själva bloggandet/skrivandet. men jag mår inte dåligt av det heller, eftersom att  jag dag efter dag hänger över deras bloggar och faktist tycker att det är någonting bra och intressant jag läser. keep going Blondinbella & kenza.





Lördag

Igår var det en mys dag med älskling, han kom hit och vi kilade ut med hundarna på en rejäl promenix,hur skönt som helst, stannade och gosade lite med dem, sen hemmåt och fixade lite mat i magen. kvällen blev sedan mys :) Idag var jag uppe med tuppen vid halv 8 för en morgonpromenad med hundarna, och älskling skulle åka och hjälpa jesper med flytt. kom sedan hem efter det och åt frulle. och nu sitter jag här.. ska nog beställa lite saker från H&m idag, annars lungt och förmodligen Beck ikväll. godis kommer också att  smyga sig ner i magen skule jag tro. nej nu ska jag kila, updaterar senare för ett lite roligare inlägg.
pusspuss

Torsdag

träning och promenad
är vad som står på schemat idag, hoppas på att få svar på idag om det blir någon träninsmatch mot Storfors till veckan hoppas verkligen på det för är ur laddad inför match nu :) promenaden innebär hundpromenaderna som jag ska ta itu med efter fem nån gång. har verkligen fått träningsverk av det, inte van att gå upp en timme i förväg på morgonen för att i rask takt gå en slinga runt kroppa. men det är skönt faktist, när man väl är ute som sagt ;p

Annars idag blir det Top model igen, och så får det bli lite smörgås och yoghurt till :) ska även försöka få hit älskling ikväll, för sj kan jag inte åka till honom idag eftersom att jag börjar vid sju imorn.. men det var iaf skönt att få sova brevid honom inatt, mysunge' :) nej nu hade jag tänkt att faktist ta lite kort och så, som ni kanske får "joina" mig med lite senare. btw för den som vill veta så fick jag svar av halebop idag, så ska beställa nytt kort med samma nr idag eller imorn.
nu blir det en titt på h&m.se. sen tv.n.
pusspuss

Onsdag

Give me a makeover
satt precis och kollade in Top model, av en säsong jag antar att jag sett en miljard gånger. men idag var det ju makeover och det kan man bara inte missa. jag tänkte det att tänk vad underbart det skulle vara att sätta sig hos en frisör som ger en en frisyr som passar ögon, ansiktsform, hudfärg, personlighet, allt. jag tror att jag har det som ett av mina stora önskemål i livet att få gå till en professionell frisör som färgar och klipper det som passar just för mig. Jag känner att jag blir lite avundsjuk på alla blivande modeller som sätter sig i frisörstolen och får sig stylad till det absolut yttersta. tiihii..

Idag börade jag 06.30 på praktiken, och jag måste erkänna att idag var det en seg dag för mig, svankade upp med träningsverk och skulle gå på morgonpromenad men hundarna.det är klart att det går bra så väl man är uppe, men att ta sig ur det varma sköna sägen, är däremot  helt sjukt svårt. men jag antar att jag inte är ensam om det. så idag så jobbade jag till 13.30, och kom hem och slocknade i soffan, men vaknade precis upp till top model.. och ikväll blir det mer tv titande, tror att idol är från karlstad idag? får man ju inte missa. älskling kommer även ikväll efter att han tränat, ska bli myspys då, vi får passa på nu eftersom att om två veckor sitter jag på planet till Turkiet :D
ha en bra dag/kväll, för nu ska jag ta en promenix med hundarna.
pusspuss


Måndag

hallå där dålig uppdatering jag vet att jag vart lite halv seg med bloggen, men har haft fullt upp under helgen :) har precis börjat vart hundvakt och det går faktist bra ska snart upp och gå ut och gå med dem igen. annars under helgen har det ju vart Marken kvällen började hos evelyn där det blev dricka och vattenpipa, hur trevligt som helst :) sen kilade dess ut på stan, där det var mindre rockigt, men det fungerade ändå :) annars under marken, gick jag en sväng med david på lörd, och på sönd med madde, fynd och så vet jag inte om jag gjorde men på nått vänster så går ändå pengarna åt..

idag så har det vart första dagen på praktiken, och jag trivs som bara den! skönt att "jobba" igen faktist. så det blir praktik nu i två veckor frammåt sen hoppar jag över sista veckan för Turkiet resan, tror att jag längtar ihjäl mig snart, ska bli så skönt. idag vaknade jag även upp hos älskling, alltid lika mysigt, så ska snart slå en pling till han när han slutat träna :) ja det var en kort sammanfattning av helg och liknande. nu ska jag kila och ta de lungt en smula. pusspuss

kameran användes även dåligt på marken, fy på mig.

Torsdag

God afton eller nått liknande :) har precis kommit hem från skolan nu, och sitter här med mina nyfärgade ögonbryn, första gången jag gjort det, och nu har de förvandlats från obefintliga till EXTREMA. nej då jag ska inte överdriva men det är så det känns, även fast att jag vet att vissa knappt skulle se skilnad, men jag gör då det, men jag vänjer mig antar jag :) slutade förövrigt tidigt idag från skolan, kilade upp till sjukan för en snabb prat stund och på det missade bussen så jag gick och strosade i stad en sväng, så jag fick med mig en veckorevy tidning och en cola hem :)

nu så sitter jag och funderar på om jag kanske ska föröka få nått i magen innan jag kilar på träning, ska bli skönt med lite träning, men jag måste erkänna att vädret är inte det mest uppigande för att springa ute i ca fem km idag, så det känns som om att det kommer bli en kort löprunda för mig, om vädret inte klarnar upp något :) efter träningen sen får jag se om jag hinner med att gå på fotbollen och kika lite, annars så vet jag en sak som ska göras, ringa till halebop, så får jag se om jag får behålla mitt nr eller inte, är lite nojig över att kanske få byta mob nr, haha. nej som sagt nu ska jag kila.
pusspuss

Torsdag

hej hopp sitter nu i skolan och försöker vara seriös på samhällslektionen, men ni ser ju hur det går. så jag tänkte skriva några rader här ist :) igår hade jag och älskling det hur mysigt som helst, kom hem till han och åt lite, sen blev det hitta nemo, som han hade laddat ner för min skull, älskar den filmen :) tog lite brownies, och glufssade i oss, gott vare :) sen var det mys hela natten lång. älskling' :D

nej nu längtar jag tills jag får mat i magen, för nu kurrar det minsan :) så ska kila nu. uppdaterar hemma sen före träningen :) pusspuss

Tisdag

hoppade över damträningen idag, behövde komma hem och sätta mig med läxor, stört kul. helt sjukt med läxor igentligen jag hatar att få ta med "jobbet hem" det borde vara förbjudet. iaf så hade jag inget annat val än att slita mig från träningen nu ikväll. kom precis hem nu och hoppade i duschen sen satt jag mig här tänkte sitta här för att ränsa hjärnan lite i tio minuter, faktist skönt med blogg ibland på det sättet, att bara skriva av sig, fast ändå tänka sig för. för det måste man ju ?!

iaf så ska jag äta nått snart sen blir det plugg, sen kommer älskling och han ska få massera mitt sträckta lår :) tror att jag ska föröka mig på att göra det riktigt mysigt i mitt rum sen om jag hinner  :) nej som sagt nu ska jag fortsätta att hålla uppe smilet en stund, pusspuss

kärlek   v
det viktigaste för mig är du David.

Tisdag

Skolan har vart lugn som vanligt, hade lite lektioner hit och dit men det fungerade att bra ändå. känns faktist hur lungt som helst i skolan, men det kommer väll mer kan jag tro. men nu måste jag erkänna att det känns bra. går denna vecka bara till tors för på fredag skulle vi bara se film och äta äppelpaj som Lennart och Per-Erik skulle bjuda oss på. till helgen marken, efter det är det dags för praktik och sedan är turkietresan här, sen är det höst lov... mm mm.. så det känns som om att jag kommer att vara borta från skolan i evigheter men vad gör då det :)

iaf idag så ska jag dubbelträna, sen blir det en del plugg och även mys med älskling som kommer hit sen :) men före det hade jag tänkt mig att trycka i mig nått så jag får nått i magen, för nu är den att tom. sen så ska jag även beklaga mig över halebop, jag blir knäpp över att jag inte fått nått svar från dem. shiit, men jag får väll vänta på svar antar jag, det är väll det minsta jag kan göra. nej nu ska jag ta tag i saken och tvätta bort smink och som sagt försöka få nått i magen :)
pusspuss


jag vill att hockeyn sätter igång nu.

Måndag

och jag älskar att vara ledig på måndagar, en extra lång helg och det känns inte som om att det är evigeter till nästa helg heller, hur skönt som helst :) idag vaknade jag och älskling upp vid halv elva ca, gick upp och gjorde världens godaste frulle, med latte, och massa goda smörgåsar :) hur gott som helst, sen vart det diskbaljan för min del, och lite senare lagade vi mat tillsamans, blev den avanserade maten stekt potatis och falukorv, men det var gott iaf, huvudsaken det :) sen skulle darling åka hemmåt och träna och då kilade jag upp till grannen för lite info inför hudvakts tiden och sedan vart det med full fart till f.stad för att hämta pappa och sedan till kr.hamn för att fixa pass åt mig inför Turkiet resan. så idag käns det som om att jag gjort enmiljon saker, men det har iaf vart bra och nyttiga saker som har behövts gjort.

imorn är det skola igen, och det gamla vanliga med att stiga upp med tuppen, men jag ska inte klaga nu för till helgen är det marken och sen blir det praktik i två veckor och sen är Turkietresan här :) äntligen. nej nu ska jag ringa och klaga på halebop om att jag inte fått mitt SIM-kort än, ha en bra kväll. pusspuss


god natt från mig

RSS 2.0