27 April

Tummenupp för en mkt bra lön! :)
Karlstad ikväll & shopping imorn för att försöka hitta något att ha på sig till helgen!, partiiieee :D

hadetbra!
puss ElinElisabethKarlsson


25 April

Har haft en helg fylld med feber, sovtid & alvedon! Fyfabian!
Men idag har jag klarat mig utan piller, så förhoppningsvis så är jag fullt frisk tills imorn! :) Är sjuk typ en gång om året, men när jag väl är sjuk så är jag typ döende och kan inte röra mig utan att det susar i hela huvudet! kan inte jag också får vara lite småsjuk ibland?! :p tihii!

Mår iaf bättre idag och imorn väntar heldagsjobb i Storfors :)
Nu blir det Tvn för resten av kvällen! hadebra!

Jag älskar dig Tobias Lungström :)

Pusspuss
ElinElisabethKarlsson


21 April

Jobbade heldag idag, skönt, eftersom att jag inte jobbat så mycket under den här månaden! Men nu har jag iaf skramlat ihop ett antal timmar så att jag får bli någorlunda glad när lönen kommer :) Jag kan även berätta för er att jag har tagit mig i kragen och sökt till förskollärarutbildningen i Karlstad till hösten, så nu återstår det bara att hålla tummarna :) Har även fullt upp med att få i ordning i nya lägenhet som förövrigt är hur kul som helst, ska fixa och dola lite i helgen som jag ser fram emot :) Jag är så duktig nu känner jag, jag har tillochmed hunnit med att ta lite löprundor då och då, fantastiskat av mig! ;) så nu är det bara körkortet kvar tills jag kan kan känna mig riktigt nöjd med mig själv :) tihiii..

Nu blir det hockey! ha det bra, så ses vi :)
Musiktips: Usher ft will.i.am - Omg

Pusspuss
ElinElisabethKarlsson

Fredag 9 April

Har precis kommit hem från mormor & morfar! jag och sis var där och fikade lite, mumms :) skulle ha vart en söt bild upplagd här nu från när vi var små & fikade hos "mommo o moffa" men uppladningen ville sig inte riktigt idag, så det får bli en annan dag :) ha en mysig fredag nu allesammans!
puss

ElinElisabethKarlsson

Nu är det dags för FREDAGSMYS :)


RSS 2.0