Lördag

Fredagskvällen, blev mycket lyckad, började med att vi gjorde oss iordning för några drinkar, som var det godaste jag någonsin druckigt, en riktig sommar pärla ! sen blev det grillning på det då vi grillade flitastek, det blev potatis, sallad och massvis med vitlöksås till, kanongott. sen gled kvällen vidare med spel och musik o massa småprat, och även nykterheten började avta. sedan komm älskling och en hel drös från storfors och hälsade på, så kvällen slutade med kubb och studdsmatta :) en riktig lyckad kväll!

Bilder kommer senare för nu är uppladdningshastigeheten slomo,

nu ska jag kila ner till grillen, blir grillspett i solen idag, älskar värmen! :)
pusspuss

Fredag

Sommardrink today :D

   

kan tänka mig att det blir en trvlig dag idag, ska nu försöka köpa ihop det sista sen blir det dukning  o lite mer fix och trix, sen kommer de dé där, ska iaf bli roligt att få grilla lite o stri som vanligt!
trevligt :) bilder och annat tråkigt kommer imorn! ha en trevlig dag i soolen.
pusspuss




 


Torsdag

Skoldag, och prov i samhäll var absolut ingen höjdare jag tror att det slutar i ett ig, men jag orkar varken plugga eller bry mig så här på slutändan. har även prov i morn, har varken bok eller frågor så det blir nog inte så lyckat det heller! det positiva idag var att vi gjortde nått test prov på kör teorin idag, gick bättre än jag förväntat mig och jag hade nästan lite koll, är även skönt att det är över nu :)

Imorn ni, då blire grillning o findrinkar hos mig med några girls' trevligt att hitta på något när solen skiner, får se vart kvällen slutar imorn, funderar på kr.hamn eller om det blir en hemma kväll med good dricka, och mäster grillning :) skåååål!   nej nu ska jag ringa till älskling o så biré nog mys där senare! mummi :)

Onsdag

Och fortfarande fantastiskt väder, helt underbart! var i k.stad idag med jossan o sundqvist.. fick äntligen med mig student present till älsklingen med hem, och även ett par shorts :) trevligt! Annars idag blire och sitta ute i solen, plugga införprov imorn, o slapp framför tvn mot kvällen, kanke en promenad om det hinns med :) måste även säga att det är riktigt roligt att se att min lägsta status har höjts rejält, kul att se :)
nej nu ska jag slå en pling till älskling och berätta för honom vad mycket jag älskar honom! pusspuss

Tisdag

Sommarens soliga dagar

image59
nyfärgat hår

image60
min buse trivs i solen



Idag har kameran använts flitigt som ni ser, helt underbar dag idag och bättre och bättre och varmare och varmare ska det bli under veckan, kan inte bli mer underbart, jag o bjurbäck var även ute o gick förut, prästbäcken och en sväng runt i kvarteret även. har även bestämmt mig för att det blir grillning och fin drickning på fredan då temperaturen är uppe i 25grader, i skuggan. ja jag kan inte sluta att prata om vädret, det är för underbart. nej nu ska jag forsätta att stri med jossan, försöker bestämma oss om k.stad imorn eller ej, ska även försöka hinna med en sväng till älskling ikväll, ha en forstatt trevlig kväll. pusspuss

Måndag

kväll, som ni inte har en aning om, så har jag funderat på tatuering i mer än ett år, men sen tatuerade sig "alla", innom filipstads området;p haha'. då la jag ner det för en sekund, har alltid tänkt att tatuera in texten
"Carpe diem, quam minimum credula postero" som betyder Fånga dagen, betänk ej morgondagen.
en fruktansvärt vanlig text, men det är ju helt underbar, tänk om man kunde leva så.
ja iaf,  jag tror inte det blir nått av det nu för har ingen aning om vart den skulle sitta och så nej, men iaf var tvungen att berätta. nej nu ska jag fortfölja fotbollen, men först en signal till älskling som sitter och dricker bärs i nykroppa skärgårn; ) tiihi. -föresten så är håret färgat, man blir att blek i mörkt hår, men snyggare när det får lite blekning av solen i sommar sen!
pusspuss&gonatt'

Måndag

Har nu suttigt och försökt gjort en header, som jag blev ganska nöjd med efterso´m att det var först gången jag gjort en, men sen ska ju geniet försöka få den som header med, har kikat in alla hjälpsidor som finns, och det fungerar inte hur jag än krånglar i alla vrår. jag får ta o prata med bjurbäck så får jag se om hon kanske kan hjälpa mig. så här blev den iaf,

image58

nu ska jag kolla fotboll, sen blir det en signal till älskling för att höra hur han har det. hoppas ni haft en bra måndag allesammans, pusspuss Eliinkarlsson.

Måndag

Mycket skön dag i skolan, en lektion, kom dit någon och pratade om facket. lyckad dag! åkte med emma hem o stre en massa, kul :) har nu suttit framför tv och dator för att fördriva tiden tills mamma kommer hem, då ska hon få färga håret på mig, ska bli skönt att bli av med utväxten nu! så det blir nog det idag o fotboll ikväll också skulle jag tro :) blir brillance hårfärg för mig, passar perfekt till löshåret, rekomenderas :)

          I'm jealous


han viskade i mitt öra att jag var det bästa som hänt honom.
jag vände mig om och kysste honom i nacken och berättade för honom att han är det viktigaste i mitt liv.
kärleken övervinner allt, tack älskling.

Söndag

Sköna söndag, för idag skiner solen för en gångs skull och värmen ska komma hit i veckan, blir perfekt det, för nu ska brännan förbättras har jag bestämmt mig för, ska även upp till filipspa någon dag igen under veckan o sola med emma, trevligt :) så idag blir det ut i det vackra vädret och även till älskling  ikväll för att fira ettårochåttamånader av kärlek tillsammans :) uppdaterar senare för mer bus, pusspuss!

Söndag

Nu har natten övergått till söndag och jag ska försöka att ta mig till sängen snart! kikade nyss in eurovision, ingen höjdare direkt, men hade verkligen inget annat för mig ;p ville bara berätta för er att idag (25 maj) firar jag och älskling 20 månader tillsammans. Det är så underbart att veta att man tillhör någon som älskar en så mycket,han är, som jag säkert förut har berättat för er, den enda för mig. Älskling' du är den bästa!
God natt, uppdaterar imorn :)





I will always love you

Lördag

Fredag, blev att tillbringa dagen hos mormor för att fira hennes födelsedag med grillning och rabarberpaj. Mumma.. var även med älskling hela dagen igår med, provade på de nya kompisgungorna vid skolan, trevligt ; ) sen blev det hem och jag fick vara lite slav och masera honom, men det gick att! föresten så fick jag sommarjobb med, förskolan berguven i två veckor skönt med något iaf, får tacka emma l för det :) så det blir det och hemma sysslor i sommar!

Idag, städade rummet lite nyss, usch vad det behövdes, är så skräpig av mig ;p idag blir det nog att färga håret o kanske att jag ringer bjurbäck om det, om hon har tid och hjälpa mig :) blir även eurovision ikväll om inget oplanerat dyker upp :) uppdaterar senare för mer bus, pusspuss.

Torsdag

Dålig uppdatering igår ser jag, sorry för det' igår kom jag hem och åt lite sen kilade jag till älskling, spelade kubbb o jag vann, men jag tror att han lät mig vinna, den busen ; ) mös sen framför fotbollen men somnade i soffan ihopslingrade, mysigt :) Idag började jag 10, för hade någon slags friluftsdag, en vettig en för en gångs skull, gick runt brattforsheden, ca en mil! skönt för benen, och kul att få prata lite minnenn med rya, jompa,jocke o carl :)

iaf, forsättningen på dagen tror jag inte det blir mycket av, känns som att jag behöver sova i någon minut för att kunna ha ögonen öppna resten av dagen :)
sitter nu på asos hemsida och snokar, fy bubblan vad mycket snyggt de har, men vilka priser, gulp :s
här kommer några godbitar från asos.
o nu ska jag kila. pusspuss





Tisdag

Idag blev det inte mycket gjort i skolan, en ganska skön dag faktist! kom hem vid fyra tiden o la mig o sov en sväng, skönt var det och välbehövligt! vaknade och kilade på fotboll, men det var ingen höjdare, men vädret fungerade bra för engångs skull! soolsken :) har nu suttigt en sväng framför tvn, men det fanns inget intressant där så nu blir det sängen för min del, skönt att få sova lite, igen :) ska försöka bättra på brännan någon dag igen, ska vara lite intensiv nu med detta fram till skolavslutningen hade jag tänkt!
nej nu ska jag inte sitta här och försöka hålla ögononen öppna, ska ringa och säga godnatt till älsklingen min sen blir det att slumra till lite!
pusspuss


Måndag

skön dag i skolan, åkte in och hade redovisning i bild, o det gick prima, läraren skryter så över mig, o det tar jag självklart emot ; ) sen letade jag o jossan telefon för att beställa tid till solning till filipspa, så missade endel av sv, de va skönt, sen mat o sedan var dagen slut, då kilade jag o jossan ner på magnolia för att fördriva tiden något, sprang på frida där o stre lite, blev även en tripp till tomas kläder men hittade inge särskilt där heller, så kilade till spaet, första gången jag var där o fint var det :) lyckad solning i stå solariumet, skönt! men fick sedan stå och vänta på bussen i evigeheter och värmen finns ju inte riktigt idag så sitter nu hemma och fryser, usch! nu ska jag slå en signal till älskling och se om han slutat än :)
pusspuss, uppdaterar senare !

Uppdaterat, fick brev från komunen idag, och jag har inte fått något sommarjobb och det suger stenhårt! så satte mig på arbetsförmedlingens hemsida för att försöka hitta något inför sommaren, men inget aktuellt där inte.. nu måste jag springa runt överallt och höra mig för om någon vill ha en sommarjobbare, nu känns det som att jag gör allt för att få i några kronor i sommar, ja jag får se vart det slutar! var även i kr.hamn en sväng nyss, syrran skulle ha balskor.. hämtade upp älskling påväg hem så nu ligger han i sängen o väntar på att jag ska komma och mysa ed honom! så nu tar jag och gör honom sällskap :D mysss.. ha en fortsatt trevlig dag gott folk!
pusspuss

Söndag

Uppdatering, som ni ser är min bloggdesign helt ny, en viss madeleine bjurbäck hjälpe mig, och det behövdes verkligen för sj är jag helt bet på detta, så nu vet jag vart jag ska vända mig när jag vill förnya min blogg :) föutom bloggandet idag så har jag försökt att få ordning på praktikraporten, men är inte riktigt helt klar än, försöker även öva lite inför bild redovisningen imorn, men det ska nog gå bra hoppas jag : )

nu får det bli sängen, och inatt sj tyvärr för älskling fick inge skuts, han får ta tag i det där med körkortet nu tycker jag, och jag med för den delen, men det får gå som det går det!
föresten så ser jag att mina besök på bloggen ökat, tack och fortsätt gärna med det! :)
pusso godnatt :)

Söndag

Trevlig dag igår, tillbringade dagen med bjurbäck och det var skönt att få prata lite :) läste en massa gamla tidningar igår och hittade något omslag om träningstips inför beachen och idag ska ja försöka gå igenom de innan jag hoppar ner i duschen, för idag blir det fotbad och hårinpackning o hela drösen :) skönt! får försöka trycka in en hårfärgning i veckan med, får se vad det lyckas bli för färg :) uppdaterar senare för er som är intreserade, för nu blir det en signal till älsklingen min!
pusspuss


Lördag

Igår blev det en mysig kväll med älskling :) var skönt att få ligga o mysa med honom inatt, iband så känns det bara extra spec och det är underbart! jag älskar honom så :) iaf, kom hem ifrån david o slog en signal till bjurbäck som kom och hälsade på, kollade på en massa kort från goda tider och spelade även spel och hade oss, blev att sitta inne idag för tydligen så kunde det börja snöa även fast det är i mitten av maj, o det gillade vi inte!

Var något maraton av pussycat dolls girlylicious som vi kikade igenom också, lagomt sugen man blir på att börja dansa och även avensjuk på en viss Nicole scherzinger.. men sånt får man leva med.

image47


nej nu ska jag slå en signal till bjurbäck så hon får ta sig hit!
pusspuss

Fredag

Idag har det vart en lugn dag i skolan, inte fått mycket gjort som vanligt, det enda seriösa var nog nationella i eng, muntliga delen. Gjorde de med maria o de gick faktist kanon bra, hoppas nu på ett Vg i slutbetyg, skulle sitta fint för mig som är helt bet på allt annat ;p

lagomt roligt det är att telia nätet är helt paj, och detta resulterar i att även halebop inte fungerar, blä vad värdelös.. försökt att ringa älskling nu i ca en timme , men som sagt, kommer inte fram! får iaf föröka at ta mig in till honom ikväll, saknar honom mer än någonsin nu :)
har förövrigt idag kollat runt lite på bikini o sådant blaj, men det har inte blivigt några resultat än.. får se vad det blir med den delen, det är ju så förbannat dyrt om man ska försöka ha någon från tex nelly eller liknande, är så trött på höga priser så usch ;p

jag som aldrig läger ut bilder på mig sj, försöker förbättra det, men o vara
seriös är inte riktigt min grej, haha!


ha en trevlig fredagkväll,
pusspuss

Torsdag

Kväll, Idag har det inte blivigt mycket gjort, mest en hel del latande framför tv och dator. buu för mig, jag fick för mig ett tag att jag skulle gå ut o springa o vara hurtig, men så blev inte fallet fick bli lat dag med myskläder ist, men det fungerade det med :)



jag tror nu äntligen att jag bestämmt mig för en bikini, stod mellan denna och en från salinas, men det lutar mot att det blir den här från nelly, mycket fin om man skulle lyckas få lite färg i sommar.
men nu får det bli sängen för min del. men först en signal till den jag älskar mest av allt! :)
Go'natt, pusspuss :)

Onsdag

Idag skulle det ha vart nationella prov i eng, muntligt. men blev inte så får antagligen göra det på fre, ska bli skönt att bli av med eng faktist, trött på den. imorn blir det iaf redovisning i bilden, jätte (ja hon heter så, tro det eller ej ) skryter så över mig så det känns faktist bra :) nog om skolarbeten, idag när jag kom hem fastnade jag framför tvn, framför en föreläsning på kanal2. ja herregud det har nog aldrig hänt föut men gusch så bra det var men även hemskt, föreläsaren pratade om när han var fotbollsprofs i italien som 17åring och sedan hur han av all press och liknande fick självmordstankar och förökte begå självmord. var hur hemskt som helst men otroligt bra. ok, nog om seriösa jag.

har ju även vart mig själv för en sekund och hittade lite sommar glimtar som ni ser här nedanför. och som vanligt så skulle de inte sitta så fel, men om vädret kunde vända igen och solen fick skina lite så skulle ju det sitta fint :)
nu ska jag ringa älskling och försöka snåla till mig skuts till honom, så vi får mysa inatt igen. grrr ;)
hockey ikväll föresten, tror ja ;p missa inte det!
pusspuss ses!

Onsdag



sommarens sötma


Tisdag

Skön dag idag i skolan, hade en lektion o ett prov, som för övrigt gick åt skogen, men så kan det bli om man inte övar något och dessutom tappat bort boken, starkt jobbat ;) kom hem vid 3 tiden, för var tvungen att vänta på bussen, ungefär som valigt, satt mig framför tvn och slocknade för en sekund, skönt!
nu försöker jag hitta studentpresent till älskling, men det går inge vidare, någon som har något trevligt förslag till detta? jaja, få ta tag i det här ordentigt någon dag, det börjar ju närma sig nu :) o snart komer han även hit för att mysa med mig, han är underbar, den pricken :)

har även, suttit och blivigt shopping galen, kikade in på asos och nelly och hittade dessa läckerheter som skulle sitta prima' till sommarn'.



blev lite snabbt skrivet detta, och småstavfel får ni stå ut
med idag. ha en fortsatt bra dag.
pusspuss


Söndag

Underbara helg, helt otroligt väder och har faktist tagit vara på det denna gång, vart ute hela dagarna nu, skönt med värme och lite färg faktist :) idag blir det att fira pappa iaf, skönt att få prata lite med mormor o morfar, bästaste :) annars tror jag att jag ska hina med en cykeltur idag för att träna benen lite, funderar på om jag ska ta ett ryck med träningsbiten nu, men det kommer jag aldrig att orka, men ska iaf försöka ta mig ut o cykla, gå eller springa någon gång i veckan nu. får se vart det slutar ;p haha.

Var inne på veckorevyns hemsida, som förövrigt blivigt lite av min favorit, old.. tihi.
ja, läste iaf ebbas blogg och blev kär i hennes klänning från acne. finaste.

image31



kikade även in på nelly och hittade dessa

nej nu ska jag fortsätta städa, sen blir det en cykeltur och sedan ett
besök i duschen. pusspuss

Fredag

mycket skönt med helg och självklart nu när det visar kanon väder med, idag när jag kom hem från skolan, som förövrigt var stendött, så blev det ut i solen direkt och brun det blir jag men bara om magen, de är snyggt de ;) haha. Ska snart äta och sen blir det fotboll i f.stad med bjurbäck, trevligt! sov hos älskling inatt och han kunde inte sova på hela natten, gulle, lite kul var det för jag sov som vanligt som en stock ;)
Grattis till pappi i efterskott med, 38 den ungdomen som han säger ;p

blev kort idag men men,
nu ska jag ta och äta.
pusspuss

Tisdag

K.stad, idag med klassen var på naturum ute vid mariebergsskogen, gick någon fågelskådning med någon guide en svängo sen lite mat, goda baugetter ;) det var var våran studiebesök innehöl det, sen blev det staden med jossan, trevligt trevligt. fick iaf med mig två plagg hem det var skönt, tittade även efter present till älskling till hanns studenten, och jag tror jag bestämmt mig nu :)
la iaf penar på dett idag:

image29


Nu ska jag fortsätta vänta på att älskling ska sluta sin träning så att han slår mig en pling, för då blir det färd till s.fors för mys hela natten, älskar dig mest av allt david :)
pusspuss gonatt'

Älskling'

David Enghag,

image28

Jag älskar dig över allt annat!
pussis'

Måndag

kväll, just nu sitter tanken i att försöka hitta någon bra färg åt mitt hår, känner att det verkligen är kris nu, utväxt så det bara sjunger om det och är så trött på mitt mörka hår. jag känner att jag skulle vilja göra något drastiskt någon gång, men fick höra nu att det "enkla" och långa håret skulle vara en ´god prick inför sommaren. men som sagt får forsätta fundera på det där med färger.



jag och mina cam bilder för allt i välden, det är nog bara jag som gillar dom, dom är jag ;) men jag vet inte vad det har blivigt med mig, framför kameran är inte riktigt min grej känner jag. älskar förövrigt Linsay's klänning, helt underbar!
nej nu väntar jag på att älskling ska ringa mig :D se you later'
pusspuss

Måndag

vädret är helt sjukt underbart, solsol och änu mera sol, o på fredag 25 grader om tvn ska få ha rätt för en gångs skull, och det är klart jag litar på det :) älska sommaren, för det känns verkligen som att den är här nu , iaf påbörjad :) igår blev det solning hela dagen och visst börjar det synas något, och även sesångens första grilning, mumms!
Imorn blir det k.stad igen, men den här gången med klassen, men blir kvar iaf med jossan o frida ;D åter shopping! nej nu ska jag ta o äta lite mat som pappa bjuder på!

ikväll till älskling med, älskart' :)
pusspuss

Lördag

har vart så skönt med långhelg och än är den inte över. idag blir det ut o springa, dusch, hårinpackning, fotbad, ansiktsmask mm. hade tänkt att lyxa till det ordentligt för en gångs skull :) men det värsta är att tankarna ligger kvar om vad mycket jag har i skolan just nu, så typiskt bf, lägger alla prov o skit sist på terminen och man blir spyfärdig direkt. så jag tror att det är dags för mig att sätta igång med allt snart!

I går var jag i k.stad med fam. syster skulle ha examenskläder och då följde jag givetvis med :) fick med mig shorts, två linnen från veromoda, pumps, skjorta, o örhängen o massa krimskrams ;) var skönt och välbehövligt, åker även till k.stad nästa vecka med klassen ska på nått oseriöst studiebesök med johan, en hel dag, skönt det. o då blir det nog att bli kvar med jossan iaf :) meeera shopping! kilade även på fotboll efter k.stad igår i regnet o vinns till kröppa det var skönt att se, 3-0 gutt :)

här är det jag la pengar på igår.

image21





Ikväll blir det att åka hem till älskling för massa mys,
saknar honom så nu. ha en bra dag
pusspuss

Inspiration

Nicole Richie

 
image18image19


























always good looking

Torsdag

Valborg, hoppas att ni alla hade en bra valborg, min var helt ok även fast att den tillbringades i kröppa. ; ) kvällen startade hos grannen och där bjöds det på en massa god mat, mumi. : ) sen ner till bjurbäck o där var det partiiiie, mycket folk o helt ok iaf, sen bar det upp till brasan, ingen höjdare där kanske, men där spenderades inte mycket tid iaf, sen tebax igen, o kvällen slutade med kortspel o sömnen kom inte föränn vid 5 tiden, så idag vet jag att det blir lungt, hela dagen! :)

Imorn blir det även k.stad med fam. trevligt trevlig, känns som att det blir endel shopping för mig, har fått min lön och nu så att nu är jag i farten igen, men det kan även bli så att den snåla delen av mig kommer fram, men får hoppas på att den inte visar sig nått imorn. ;)

föresten så hade vi nationella i tisdags, i engelska. fick dem rättade så fick reda på dem igår, vet inte om jag vart så nervös för ett prov förut, kul att få göra om ett nationellt prov lixom, men så blev inte fallet. Betyger VG kom som en chok men det var helt underbart, nu är det bara rättning av uppsatsen och de muntliga kvar! skönt, och mycket nöjd :)
nu ska jag ringa älskling,
underbarste! pusspuss

RSS 2.0