Lördag 27 Februari

Hej!
Snart ska jag in till  Ida-Marie för att påbörja festandet genom lite god mat & dryck :)
vi ses vi ses :) pusspuss


Tisdag 23 Februari

Efter gårdagen har jag börjat tvivla på ordspråket -"allt har en mening"....
det kan inte vara sant..

Söndag 21 Februari

Är inte på något vidare blogg humör, har provat på att skriva några rader.. men det fungerar inge vidare! Skönt att jag är pigg & glad idag ändå, solen skiner & jag har fått vaknat upp brevid en helt fantastisk människa, ibland är livet underbart :)

Tv kommer att stå främst på min lista idag, går redan nu och väntar på att OS sändningarna ska köra igång :) & måste även försöka se Tv4 reklamen för Sveriges värsta bilförare, där jag hört att jossan gör succé :D ska bli så sjukt kul att följa SVB för en gångs skull, tiihii !

Ha en bra söndag, vi hörs!
puss

ElinElisabethKarlsson


19 Februari

Mitt liv :D + ( lite kaffe & kärlek ;) )



Onsdag 10 Februari

Hej mina vänner!
Skönt att det är några som har saknat mitt närvarande här på bloggen iaf.. tiihii tack :) Vill iaf informera om att jag fortfarande lever & att jag är helt uppe i jobb & livet för tillfället, så nu blir det skönt att få komma ifrån det en liten stund genom att få skriva av sig lite ;)

Måste berätta lite om min rast jag hade på jobbet idag.. Jag satt i personalrummet helt själv med en kaffekopp i handen och hade det inte allt för trevligt måste jag erkänna.. men i de gamla bokhyllorna kikar det fram en massa gamla fotoalbum som jag nyfiket kännde att jag bara var tvungen att smygkika lite i.. Och där fanns helt fantastiska minnen från när jag själv gick på dagis & var liten och söt och utan bekymmer.. Madeleine, syrran & jag som lekte bockarna bruse som jag någonstanns i bakhuvudet faktist kommer ihåg hur vi med stora pappershorn lekte med Andreas z, Robin Q, Alexander E, Emil, Pontus att vi var stora, mellan och lilla bockarna bruse.. Bilder på luciafirande & påskparaden och det var helt otroligt va snygga vi var :) Och kommer ni ihåg "het potatis!? då det roligaste var att få sitta i den stora runda och mjuka "kudden"..?!.. haha.... Jag kunde inte hålla mig för skratt när Tomas visades ensam på en bild, och vad är det man kommer ihåg från han när han var liten?!.. jo, hanns frisyr.. ni minns, världens största & mörkaste pälsmössa som slutade ovanför öronen.. förlåt Tomas.. men den vet jag att du bjuder på ;) ja herregud.. tyvärr så var min rast lite väl kort, så får försöka hinna med att kika igenom de sista fotona imorn :)

Nu blir det en kopp te framför tvn :)
ha en bra dag så hörs vi!
pusspuuss ElinElisabethKarlsson



Tobias Lungström v

RSS 2.0