Söndag

Idag har jag sovit ut, hur skönt som helst, vaknade 11.56 för att vara precis. iaf så vaknade jag upp kollade mob, vad det nu är för mening med det eftersom att inget SIM-kort sitter i, men antar att det är en gamal vana . sen blev det frukost The, smörgås, och en sån där god nyttig sak som ska vara ett tillskott för mitt dagliga intag, och nu en banan på dagen. jag är att nyttig ibland, bara det är gott och gör mig mätt så fungerar det :) men det nyttiga tror jag snart bryts för jag och syster ska nog baka äppelpaj sen, gott dé :)

annars idag tror jag att det blir så lite som möjligt, förhoppningsvis föröka få med någon som vill med mig till k.stad imorngon behöver det sista nu inför Turkietresan, bla ny bikini, solhatt, klänning. mm.. någon som känner sig manad att följa med? annars tror jag att det blir en tripp sj. annars idag så får jag se vad dagen har att erbjuda. hoppas på att älskling kommer och håller min hand i natt :) tiihi.. nej nu ska jag kila.
pusspuss på er.

Lördag

Kväll lugn helg som vanligt. men det är att skönt det ;) har vart med madde en sväng spelade kort och stre en massa som vanligt :) sen blev det tvn och jag somnade i sofan, jag är omöjlig med det där, men det är så skönt så :) och nu hamnade jag här pigg och glad framför datorn fy skrutt men jag tror att jag ska ta tag i det hela och lägga huvudet på kudden snart. ringde även älskling nyss och han gav öven telefonen för en sekund till någon annan, var det aldrin jag pratade med i någon sekund tro ? jag stre på iaf. haha, så jag stre lite med älskling och han skulle ringa mig och säga god natt sen, mysunge' :) nej nu ska jag vänta på ett mysigt samtal från david så jag ska kila.
god natt på er, pusspuss

Lördag

God morgon, kom nyss hem från älskling för idag skulle han på cup i k.stad. hade det ur mysigt han och jag igår, mat och fika och självklart en massa mys :) iaf så kom jag hem vid 12 tiden. och satt mig med mob en sväng provade det trasiga SIM-kortet i men det fungerade inte då heller. så jag hoppas på att halebop förstår att det kanske är dags att skicka ett nytt snart. annars idag blir det lungt knaske ut och övnngsköra om jag orkar men annars en lugn helg gäller ju att ladda nu inför kommande helgen marken :) hopas på att det bli lyckat ! nej nu ska jag städa undan lite i mitt rum och sen ska jag kika lite i skafferiet om jag hittar någon godis bit.
pusspuss


Fredag

Dålig uppdatering här igår ser jag, men det får ni stå ut med. Siter nu hos älskling och har nyss fikat lite, jag tror att jag ska gå och mysa med honom lite snart för han ligger här i sängen och vill att jag ska komma och kramas lite :) älskling' Idag btw så hade vi spex kort i skolan, hur kul som helst, och jag kan ju självklat inte avslja vad vi är för något, för man vet ju aldrig vilka som kikar in min blogg. kul hade vi iaf :) fick även min mob idag, så väntar bara på nytt SIM-kort från halebop, så är det klart. känns som om att jag kommer att älska min mob, ur elegant :)' nej nu ska det bli mysa av med världens bästa.

Madeleine Bjurbäck fyller även 17 idag, grattis vännen!

Onsdag


Jacka Ellos 199:-



Nu är mobilen beställd och även ett nytt SIM-kort, så imorgon blir det att ta ut pengar och ge mamma i handen, usch. men det får jag nog leva med, jag är så snål ;p annars idag så har jag vart uppe till grannen och hälsat på hundarna som jag ska vakta under några veckor nu i september, tror att det kommer att gå bra :) sen har jag även pratat en massa med älskling i fonen, och grämt mig över vad mycket jag saknar honom, men ikväll blir det att få komma hem till honom och mysa, grrr älskling (a) nej nu ska det bli lite slappande och zappande, pusspuss och godnatt om jag inte uppdaterar mer under kvällningen.

Onsdag

Andra dagen i skolan och jag tror att jag får krupp på alla håltimmar vi har, vill göra allt på en gång så man kommer hem någon gång, men vad ska jag göra, anpassa mig. iaf så slutade jag 13.40 idag, så kilade ner till apoteket för lite smått och gott och sedan in till Thomas kläder fölr två linnen, 0ch hittade även en urgullig mini klänning, men fanns tyvärr inte i min storlek. kan även bli så att det blir k.stad i hegen med bjurbäck, men det lär märkas :) ikväll vet jag iaf att det blir att åka till älskjling, saknar honom så nu så jag tror att jag gå sönder snart, satt och grät över vad underbar han var på telefonen igår, Mmmm gullungé, du är den bästa :) nej nu ska jag beställa mob när mamma kommer hem från konsum, och även ringa halebop, för mitt sim kort har tydligen lagt av.
pusspuss

Tisdag

Första dagen i skolan och den gick ok, har pratat om skolfottot och spexandet, hoppas det blir lyckat :) ska snart kila på träning, idag även första träningen med damlaget, ska bli kanon. hoppas även på någon träningsmatch snart, är lite småsugen på att sätta igång och spela match igen. fick även lönepapper idag, mer än förväntat :) kul. nej nu blir det en pling till älskling och sen träningsdax :) pusspuss

Måndag

Kväll,
En latte och en negerboll skulle sitta som handen i handsken nu, ibland blir bara godis och sockersuget enormt och man har lust att trycka i sig mängder, men så kommer skuldkänslorna över en, och man mår as. så jag har slutat att trycka i mig och vräker ist i mig, stor skilnad ;p men idag har jag iaf tänkt på vad jag ätit, har även fått i mig ett äpple o en morot idag. frossssa för fulla muggar. :)


Jag unnar verkligen dem som orkar äta rätt, träna rätt och må bra, sammtidigt. iaf nog om det, ska nu försöka komma i säng ganska snart, en film eller två blir det säkert, kommer antagligen ha svårt att somna som man hade när man var liten inför skolstarten ;p haha sånn är jag :) men det ska bli skönt att sätta igång igen. imorn blir det även träning och mys med älskling. puss o gonatt på er'


Måndag

Söndags shopping i Karlstad.
älskling och jag kom till slut iväg till karlstad, fint väder och jag fick med mig endel saker hem :) mycket nöjd med mina inköp, men jag tror att det blir en k.stad tripp även nästa måndag :) för idag har det fyllts på på kontot igen.

   
Monkey                     Monkey                    Mini klänning Ginatricot


Skopunkten 299:-

Måndag och sista dagen på jobbet idag, imorn börjar skolan igen och det känns faktist skönt. spec när man vet att man är ledig en dag i veckan, varje måndag :) hade nu tänkt mig att det blir en liten kur för ansiket och kanske lite övningskörning mot kvällningen. idag så firar jag och älskling 1år och 11 månader, och det har aldrig kännts bättre, jag kan inte önska mig något mer :) igår var det även en månad kvar tills jag åker till Turkiet. och jag och älskling funderar även på att åka någonstanns där värmen finns mot vintern, jag har miljontals saker att se fram emot, och det gillar vi! ha en bra dag pusspuss.

Söndag

Igår blev det som planerat och jag och älskling gick på bio, Arn. filmen var kanon, kanske bättre än ettan faktist. har ni sett den första bör ni se den andra, tycker jag :)



Idag så hoppas jag på att dagen blir som planerad. jag får hoppas på att älskling orkar med mig till k.stad, annars så tror jag att jag kilar dit sj, för nu är jag i behov utan shopping må jag säga. älskling ligger och sover nu någon meter ifrån mig, så jag funderar på att överaska honom med en god frukost, mumma. iaf så åker jag till k.stad vid elva tiden, så får jag se vad mycket shopping jag har råd till, för min lön kikar ju inte in på kortet föränn imorn, och då ska det beställas en telefon :) jag uppdaterar efter k.stad trippen, och kanske lägger upp ett par pics på det nyinköppta :)
pusspuss

Lördag

Karlstad blev det inget av, kännde att jag behövde sova lite¨, så älskling och jag åker dit imorn för shopping ist. men bion kvarstår iaf, så det blir Arn i newbodey kl sju. mys. har annars idag inte gjort det allt för jobbigt för mig, hamnade framför tvn där Voice 08 stod på, så jag och syster kikade igenom det, och sen vart det lite Os kikning. och snart så hoppas jag på att mamma vill med mig ut och övningsköra en sträcka. Men nu vet jag att det blir ett hopp in i duschen innan älskling kommer :) pusspuss
 


btw, så skiner solen idag, det tackar vi för :)

Fredag

Tänkte bara ge er en god natt kram, innan jag lägger huvudet på kudden.
skriver en rad imorn innan jag kilar till k.stad. pusspuss
and i miss u honey.



Fredag

Ist för en tupplur blev det avslappning med egengjord ansiktsmask, hur skönt som helst! jag slängde ihop en del joks och det blev galant, huder mår prima nu. här kommer ingredienserna till den egengjorda ansikstsmasken.
Te flagnor ca 1 dl
Hudkräm (oparfymerad)
köpt ansiktsmask (för att få en bra konsistens)
ansiktscreme (tjockare variant)



för att få bästa resultat, är ett tips att ångbada ansiktet med vatten och te flagnor under en handuk i ca 10 min, stryk sedan på din egengjorda ansiktsmask och låt verka även den i tio minuter. för att få en perfect finish, använd en tunn ansiktsmask som anses göra en perfect finish. Detta fungerade iaf på mig och jag tycker att ni bör pröva ni med.

Annars så har det inte blivigt så mycket än så länge, pratade med mamma om beställningen av mobiltelefonen och den får vänta tills måndag, senast onsdag då mamma får sin lön. men det känns skönt att jag bestämmt mig för en ny nu iaf. har även hunnigt med samtal till älskling och pratat lite om morgondagen :) nu måste jag städa rummet, och sedan blir det fotboll som sagt. pusspuss 

Fredag

och helg, jag känner att huvudet inte riktigt hänger med så jag tror att det lutar mot en tupplur ganska snart.. men först bör jag kolla bussar och bio mm. för k.stad resan imorn, ska bli helmys att ha en heldag i k.stad med älskling. hoppas även på mycket shopping. ska även idag försöka ta tag i det här med att beställa mob, om mamma tillåter det då hon är tvungen att lägga ut lite pengar tills jag får min lön, men jag hoppas hon går med på det, för då blir det beställning idag. ska även kila på fotboll ikväll hade jag tänkt mig om inget kommer ivägen, och senare blir det att umgås med älskling :) uppdaterar efter tuppluren lite senare. pusspuss


Torsdag

Hjälp med mig ny header någon, triist sådan nu.
Iaf, så sitter jag här just nu och har precis glufsat i mig lite yoghurt, att äta efter träning är det bästa som finns, känns som om att det finns plats för hur mycket som helst, perfekt för mig som älskar mat och småplock :) ska snart gå och lägga mig och slå på någon film, för imorn börjar jag jobba vid sju, så då är det att vara uppe med tuppen minsan. Imorn ska jag även beställa min nya mobiltelefon, och det är att på tiden. blir även shopping som jag antagligen upprepat enmiljon ggr, men det på lörd med älskling.. nej som sagt nu får det bli sängen. god natt på er'
pusspuss

Torsdag


En bild på mig och gabbs för omväxligs skull :)

Känns hur knepigt som helst att vi kommer att vara nere i Turkiet sammtidigt, Ja gabbs och pemmis. men det kan ju inte bli annat än en lyckad resa :) längtar så att jag går sönder snart. Idag förövrigt så har dagen vart bra, då solen tog sig lite tid för att kika fram bakom molnen för en gångs skull, trevligt :) har jobbat idag som ni kanske kunde gissa, gick bra det med, och kom sedan hem för att kila till f.stad en sväng och sedan hem för mat, och snart blir det träning. så ska nu ner och packa väskan sen är det bara att dra sig upp till hallen. Ikväll hoppas jag även på mys med älskling. pusspuss.

Party
Lloyd ft. Ludacris - How we do it in the A

Onsdag



Usain Bolt, en helt sjuk sprinter. 100 & 200 meters loppen har bara fått mig att gapa stort.
han är nummer ett.

Onsdag

och idag är det slut på sommarlovet, skolan drar igång. fast den här veckan hoppar jag över det och sattsar på jobbet ist, är tillbax i skolan nästa tis redan, så det fungerar bra :) jag längtar faktiskt till skolan, de vanliga rutinerna, och allt det där, ska bli skönt att träffa alla igen. idag har jag som sagt jobbat lite, gick bra. ska senar ikväll på möte med damlaget, vad det blir för tränare mm, om vi får lag... men jag hoppas att det löser sig :)

Gårdagen blev lyckad för älskling, han klarade teorin som han kämpat med en stund nu :) så skönt för honom att han klarade det, så nu är det bara uppkörning kvar, så kanske körkortet ligger i handen på honom sen :) är så glad :) så han och jag ska antagligen till k.stad för att shoppa lite på lörd och det blir även bio, Arn. mys. för mig och körkortet, går det bra, i perioder, kan få nått rycka och övningsköra och läsa som attans medans andra sekunden jag inte orkar någonting.. men men så kan det vara, var iaf ute igår och körde, gick kanon bra :)
nu hade jag tänk mig att det blir datorn en sväng till sen en pling till
älskling och sedan kankse en liten tupplur, pusspuss.

Måndag

och jag är hungrig, så jag ska nog ta mig en liten promenad ner i kylskåpet för att hitta något smarrigt och frossa i :) sen får jag hoppas på att jag blir lite trött och hamnar med huvudet på kudden för jag behöver sova några timmar innan jag ska upp för att se handbollen vid 6 tiden, jäsp men jag tycker att det är lite småmysigt med en kopp te i handen samtidigt som man föröker hålla ögonen öppna. ni får ha en bra natt allesammans, så ska jag slå en pling till david för en mys stund i telen. pusspuss


Måndag

H&M Höst
kappa 998:-
cardigan 298:-



byxa 349:-
Polotröja 198:-






örhängen 19:50:-            
strumbyxa 79:50:-
Skor              298:-
Mössa        59:50:-
vantar         59.50:-

Måndag

och min lediga dag, sen börjar jobbet igen :) har idag umgåts med älskling, myst, lagat god mat och kollat Os. tyvärr så slutade det ju bedrövligt för kallur med fall på första häcken, lider med henne. får se fram emot holm imorn och vara uppdaterad med radio på jobbet :) älskling åkte precis hem nu med bussen för träning. så nu vet jag inte riktigt vad det blir, kanske en film och bara lata sig, man blir ju inte på nått humör för att hitta på nått när vädret ser ut som det gör heller, men som emma l sa så får det bli en dag framöver med solning och jag ska nog föröka planera in shopping snart även, nej nu blir det lite blogg kikning.
pusspuss

Söndag

Gårdagen tillsbringades som sagt i molkom men släkten, blev en mycket trevlig dag/kväll/natt, som innehöl bla. lekar, god mat och mycket trevligt sällskap. missade även inte 100 meters finalen, och jag hoppas även att ni inte gjorde det, herregud viket världsrekord !


kräftor åt dess av igår.

Idag så har jag gått och väntat på att älskling skulle komma hem, han ringde nyss och skulle komma till mig men självklart så kom det ingen buss så ha skulle försöka hinna med den sena bussen ikväll. jag längtar så efter att hålla om honom och berätta för han vad mycket jag älskar honom. Så fram tills han kommer så blir det nog att sitta här ett slag och föröka hitta en massa kläder som ska inhandlas då jag får min lön, känner hur det kryper i fingrarna på mig :) btw, så ringde emma till mig förut och då hade hon beställt resa till turkiet, den 24 september. då far vi alltså ner till turkiet sammtidigt och kommer att bo ca 10  min ifrån varandra, får hoppas att vi styr till någon dag där nere, även med gabbsan som också ska ner då, ser lovande ut :)
Nu kom älskling :) han fick skjuts, grrr. nu blir det mys!
pusspuss

Lördag

Godmorgon idag var tanken att jag skulle sova tills jag vaknade, och det gjorde jag, tills 9. jag tror att det är det värsta med jobb/skol rutinerna att man måste vara uppe med tuppen, så när man väl får sova så vaknar man tidigt för att kroppen är inställd på det. usch. iaf, så vaknade jag upp pigg & glad och satt mig framför tvn och Os. åt en massa god frukost och hamnade sedan framför datorn för att föröka hitta någon fiffig innebandyklubba, för nu behövs en ny, har två sprickor i bladet, och klubban har jag säkert haft sen jag var 12 år. så det känns som om att det är läge för en ny.

ska snart till molkom och sommarstugan, syrran ska firas av släkten, tevligt. blir antagligen en massa lekar, fiske och kräft tagning som vanligt. ska bli skönt att ta det lugnt. btw. så satt jag och kikade en massa "orginal" foton nyss. sånna man tog med en "vanlig" kamera för några år sedan. det är faktist ett minus med digetalkamerorna, man lägger in bilderna på datorn, och man har inte chansen att ta fram ett fotoalbum och bara bläddra igenom och minnas en massa bra tider, sånt saknar jag. för jag tar mig aldrig tid och sätter mig framför datorn och kikar, och att skriva ut på photo papper tar bara en massa tid. Jag saknar fottoalbumen.

här kommer en bild från -02 då vi var till Tylösand med
mormor och morfar. inskannad och klar. sommar.



Nu ska jag taoch hoppa ner i duschen, sen blir det molkom.
utan älskling tyvärr, blir knäpp av att veta att han är många mil ifrån mig.
tänker på dig, pusspuss.


Fredag

Höst 2008
och detta känns mer än rätt inför den kallare tiden som kommer nu efter sommaren, har nu smugit omkring bland bloggar och mode sighter för att försöka hitta det rätta inför hösten, och jag fastnade för stickat. gör det hela enkelt med en stickad klänning med ett par tights och pumps eller lågskor till och du är klädd för vardag eller fest. jag kommer iaf att hoppa på detta i höst :)




jag blir shopping galen när en massa nyheter dyker upp, så jag ska föröka ta mig till k.stad någon dag. förhoppningsvis på måndag med någon prick som har lust att följa med mig. nu ska jag se lite Os, ganska galen i det med, spec nu när friidrotten dragit igång. saknar även äskling, han ska ner till vänersborg och hälsa på sin syster under helgen, usch tycker inte om att vara utan honom, jag känner mig så.. tom. men det bästa är när han kommer hem igen och man får krama om honom :) nu blir det grillen!
pusspuss ( skönt med helg btw )

Torsdag

ska föröka hinna med ett kort inlägg nu innan jag kilar på träning :) vaknade upp hos älskling imorse, cyklade ner mot bussen och åkte hemmåt och började jobba vid 8. gick bra på jobbet och ska som sagt snart kila på träning, blir ute först en sväng sen inne. trevligt! ikväll blir det nog som vanligt att kolla lite OS och sen mys med älskling :) men nu måste jag upp till hallen så jag hinner byta om mm. :) pusspuss


Onsdag

och jobb idag från 8-16, fick även ännu en arbetsadag nästa tisdag, så det blir jobb denna vecka ut sedan jobb från tisdag till måndag, sen börjar skolan för mig :) jag vet inte om jag längtar till skolan eller inte, ska bli skönt att komma in i det vanliga, men samtidigt så vet jag vad nära man är att spy på skolan ibland, men jag tror ändå att sista året kommer att bli kanon :)


Efter jobbet idag så skvallrade Anna om att Prins Carl-Philip var i nykroppa och trampade runt i skogarna runt robust, så jag ringde till bjurbäck som följde med på en promenix ut mot prästbäcken. och där minsan stod han, vår prins. gick först förbi då han stod en bit från vägen, men fick sedan se honom på nära håll när han klev in í bilen innan han åkte mot skogskolan :) iaf, efter att vi sett prinsen gick vi hemmåt och satt oss i min slänt med solen i ryggen och stre ett bra tag, mycket trevligt. kan även bli en tripp till k.stad på söndag, för shopping med bjurbäck :)
nu ska jag ta mig nåt att äta, sedan blir det att hämta älskling från träningen, och
så blir det mys kvällen ut :) vi hörs imorn alla glada. pusspuss






Tisdag

 Kväll, har precis bestämt mig för att nu blir det en film och huvudet på kudden, har idag jobbet från 10-18.15 kilade sedan och packade väskan i ett jihhuu och stack på träning dirket, spelade lite och det gick bra, är helt underbart att innebandyn kommit igång igen :) men nu kan jag lova er att jag är trött, så jag ska försöka ta mig till sängen för en god natt. ska även ringa älskling och säga godnatt, älskling ^^,
men som sagt, god natt på er. pusspuss

lovar även att försöka uppdatera något bättre nu under veckan,
mot vad det vart de senaste dagarna.


Söndag

Larsmäss var helt ok i år, åkte upp med buss till nordmark vid 10 tiden, trångt i bussen och alla satt på varandra.. nyktra och trista gäspade madde och ja oss upp till nordmark. men när vi kom fram blev det gallej, gick in i parken och dansade lite men madde var nog mest nöjd över att hon tog sig in i ölserverigen, haha. dansade och stre med en massa folk som man inte sett på ett tag, trevligt :) även fast det finns personer som tycker det ena med det andra, men jag tror att blickar och skitsnack bakom ryggen är något man får stå ut med här. tyvärr. roligt var det att träffa jossan även, det var ett ta sen :) och sarfe gjorde oss även sällskap hem från f.stad till nykroppa, så satt och stre en massa skit med den grabben med :) Larsmäss var lugnt och på det sättet trevligt!

Idag blir det att fira syrran så ska föröka få någon ordning i mitt rum nu, damsuga och damma av lite. ikväll blir det nog mys med älskling med, älskar det. och imorn är det dags för jobb igen sista hela veckan för mig, för sedan blir det fyra dagars jobb inpå skolan :)  uppdaterar förmodligen senare, så håll utkik :)
pusspuss


Grattis lillasyster på 16 års dagen


Lördag

 ASOS

Partydress 560:-

daydress 260:-

summerdress 65:-


Ibland kan man bli lite konstig av shopping, eller iaf jag, vill bara ha allt som visas.. toker, iaf så började dagen kanon med att älskling kom och hälsade på och mös med mig i några timmar.. sedan hamnade jag framför datorn och blev konstig av alla shopping ideér. och nu sitter jag och funderar över om det ska bli party ikväll, sj är jag lite småsugen på det så ska nu föröka få med mig madde och pemmis :) vi får se vart det slutar.
pusspuss

Fredag

080808 och helgen är äntligen här, skönt med lite ledig nu i några dagar :) kom hem idag vid fyra tiden, satt mig framför top model och kikade in det, och nu så hamnade jag här framför datorn. har nu kikat en massa klänningar, skor mm. från asos som jag hade tänk tänka över lite om jag ska beställa eller ej, men det får man se det :)





och allt detta för under 200 lappen, styck.
annars idag så ska jag få i mig lite grillat innan jag kilar ner på fotboll, derby idag :) hoppas att regnet håller sig borta. älskling kanske även kommer och hälsar på mig ikväll, mys :) men nu som sagt så blir det en matbit.
pusspuss


Torsdag

Jag saknar det här med att ligga i solen och bara steka en hel dag, ta fram en veckorevy eller solo  tidning som man föröker kisa sig igenom, leva på frukt en hel dag och för varje timme kika bikinikanten om man fått någon färg på kroppen, ja jag vet inte, men jag älskar det :) men nu som sagt så håller sig solen borta med vinden, regnet har öst ner idag under arbetsdagen, stängde idag på jobbet, gick bra :) kom hem vid kvart över 5 och slängde i mig två smörgåsar, packade väskan med ett jihuu och stack och tränade.. sprang 5km idag, och det gick faktist kanon bra, förutom att jag nu sitter och har halv kramp på insida lår, får se om jag kommer upp ur sängen imorn ;p tiihii.. det är iaf skönt och träna igen :) får hoppas på möte snart för damerna med !
 

Nu krampar benen, så ska föröka lägga huvudet på kudden tidigt idag utan världens bästa tyvärr, men det blir en signal till han för at säga god natt och berätta för honom vad mycket jag älskar honom.. men nu blir det att göra fam sällskap nere i tv rummet, bend of brothers kikas det på där nere tror jag :) ha en bra kväll allesammans .
pusspuss


Onsdag

Bloggtorka, javisst! har jobbat jobbat jobbat de dagar jag hoppat över att skriva lite, men för er som vill veta så går jobbet bra, mer barn nu när semestern är över men det funkar prima ändå :) trivs kanoners. förövrigt så tränade jag igår för första gången, sprang 3km och det gick faktist förvårnadsvärt bra, lite små ont här och var idag men det var skönt att få börja med klubba och boll igen :)

vid tillfället så sitter jag hos älskling och vi hade tänkt att mysa lite och kankse slumra en sekund eller två.. är så trötter så ;p får även se om det blir Adam tensta sen, om jag orkar med det. men nu blir det som sagt huvudet på kudden :) pusspuss

Söndag

Tradera fyndar


trodde jag, hade högsta bud tills sista sekunden, 107 kr. men sen kommer det någon märkvärdig och sätter ett pris på 112 i sista sekunden så jag inte hinner med att höja budet.. så kan det gå, men jag ger mig inte för jag ska hitta fler söta toppar/klänningar som jag hade tänkt att jag ska hinna med och få före turkietresan för nu är det inte lång tid kvar :) nu mina vänner ska jag kika runt en sista gång på bloggar mm, sen blir det en pling till älskling och sedan lägga huvudet på kudden och föröka sova undertiden det smattrar på fönstret av spöregnet som öser ner, uppdaterar efter jobbet imorn :) pusspuss

Söndag

En riktig slappar dag och det är underbart :) umgicks med älskling hela dagen igår och idag och det har enbart bestått av mys, kortspel och en massa tankar om vad vi skulle göra om vi vann en masa pengar :) tiihi mysonge :) dagen kommer inte att bestå av så mycket känner jag, åskan är även påväg hitåt från f.stads hållet så det får nog bli en bra bok och lite tända ljus för att vila upp mig inför ännu en veckas jobb nästa vecka :) börjar även med innebandy träningen på tisdag, ska bli helt underbart att börja igen, och denna gång med syrrans lag för där har systemet ändrats och man får va upp till tjugo år i deras serie nu för tiden, inget plus för småställen som kroppa men vi får ta det som det kommer :) ska iaf bli skönt att komma igång lite igen :) nu ska jag färga håret (gräslig utväxt) så vi hörs ikväll om åskan har slutat upp då :)
pusspuss


Jag vill så gärna ha denna i sommar..

Lördag

Updatering. sitter nu här och har precis ränsat ur hela garderoben av kläder, det blev en del som jag ska ge/slänga bort. skönt att få ur en massa gammalt och in med en massa nytt, kan tänka mig att jag antagligen inte kommer att använda allt som jag sparat men så är jag, det lär märkas.. men det var iaf skönt att få bort det mesta!


Bort med allt


Släng det gamla / inte kommer att använda


In med det nya / användbara

känner mig enormt duktig måste jag säga. men nu kom älskling hit så ska mysa med honom nu en stund innan vi åker hem till honom för mer mys :) får se vad det blir att hitta på idag, vädret är ju inte det bästa så det kankse bara blir en riktig hemma / mys kväll :) grrr :) ha en bra dag pusspuss.

Lördag

Vaknade upp aldeles för tidigt idag hade tänkt mig att jag skulle sova ut i dag men så blev inte fallet, pig som en gris hoppade jag uppp ur sängen vi nio tiden, så nu känner jag att tröttheten börjar komma över mig igen.. kommer idag att föröka hitta på så lite som möjligt tror jag, är så trött men jag kanske får ta och rycka upp mig lite, jag får hoppas på att det blir en tripp in till f.stad idag kanske, måste köpa nya nagelack ett rosa och ett rött hade jag tänkt mig, har panik när det är slut och naglarna ser förjävliga ut, usch. men som sagt så får jag se vad det blir idag.
uppdaterar när jag kan lite senare :)
pusspuss


Lördag

Eftersom att fredag gått över till lördag så är det nog dags att sova, och jag känner att huvudet är tungt som en sten.. men ändå så sitter jag är och försöker hålla ögonen öppna. letar efter mobiltelefoner, för när min "stora" lön kommer i september så ska det bli en ny äntligen, har nu haft min mob i fyra år, helt sjukt att den har klarat av allt ståhej, men det fixade den tydligen. som ni vet sen tidigare så är jag småsugen på Lg secret men, jag vet inte om den är värd priset? 4500:- får jag den för.. medans den jag nu kikar in också är en Lg fast med en kamera med 3 mgpx och den får jag för 2800:- med ett 2 GB minne, och det gör lite skilnad i plånboken.. så här ser den ut som det lutar mest åt nu, den
"billigare" varianten. vad tycker ni?
Lg kf510


nog mobil prat nu,
nu får det bli sängen för mig :)
får nog även ett gulligt
samtal av världens bästa när
han kommer hem inatt :)
pusspuss gonatt'

Fredag

och helgen kommer passande, för nu är jag trött i huvudet och det ska bli skönt med vila :) igår så måste jag nog fråg mig själv vad det var som hände, satt vid datorn jag och älskling och sen började det forsa tårar ner för mina kinder, helt utan anledning igentligen. beklagade mig sedan över det ena och det andra och älskling tröstade mig. förklaring för detta? allmänt trött tror jag, men det var skönt att få gråta lite, man behöver det som älskling sa.

förövrigt så slutade jag vid halv fyra idag, svett av solen och all värme men man ska ju inte klaga, kom hem och la mig ute i solen, mycket skönt.. så nu förbereder mamma maten så ska det bli en liten myskväll för mig mamma och syrran idag, pappa är och tar kräftor, så det blir vi tre :) ska även försöka ta mig en tur i övningskörningsbilen. måste öva, öva, öva.. ni får ha en bra kväll allesammans, pusspuss.

RSS 2.0