Söndag 26/4

Svennebanan?
läste expressen igår, där stod att det var risk för att årets "studentflakslåt" blir Svennebanan. Kunde inte vänta med att kika in låten på Youtube. Kan det bli årets flak låt? jag kan iaf inte sluta lyssna på den ´! haha.

Idag vaknade ja upp brevid älskling, gårdagen blev lugn med Robinson och en massa utevistelse i solen :) vädret igår var helt otroligt. hjälpte mamma och pappa med att göra iordning på altan,övningskörde lite som gick kanon och hade det bara underbart i solen! Robinson blev det som sagt med, tycker nästan att det är lika bra som det var när man var liten och satt där med en stor chipspåse och familjen i soffan. Vem jag håller på? inte är det Christian iaf.. Jarmo kanske eller Nina, men kan inte komma undan med att hålla lite på Lucas med, pudding ;) haha

Idag vaknade jag i hopp om att solen skulle skina men det sket sig, så idag har jag endast pluggat och vart en riktig lat mask. Men det kan vara skönt det med ibland, mer plug nu. tjingeling :)
pusspuss

Älskar dig David :)

Torsdag 23/4

och vi har äntligen fått tillbax datorn.. efter att jag fixade viruset så fint så har vi äntligen fått den tillbaka, viruset var något större än vad jag hade trott så den slog ut hela datorn så nu är datorn helt "ny" och inga bilder eller annat roligt finns kvar... men vad ska man göra åt det? det är iaf skönt att ha en dator i huset nu igen :)
En massa roligt och midre roligt har förståss hänt sedan jag skrev sist, inte allt för många trista saker faktist och bra är väll det! det som har vart absolut roligast är att studenten med balklänning och allt därtill är avklarat. resan betald, kläder och skjor fixade mm. hur skjönt som helst! så det som är kjvar är väll all shopping som måste gölras innan vi kilar iväg till Ayia Napa, jag och zanna funderar på att ta någon da och bara handla och handla en massa "nödvändiga" sakjer som bara måste med :) pirrriimageeen :)

Träningen har kommit igång riktigt bra med innebandyn och jag älskar att gå och träna igen, längtar så till Falun och allt jag har framför mig nu, livet leker :) nu ska jag kila och träna ! pusspuss ElinElisaethKarlsson

Btw så ÄLSKAR jag att solen skiner och att värmen äntligen är här :)
soommmaaarr!


Söndag

Virus
är orsaken till att jag inte skrivit på hur länge som helst. jag mitt smarta fan fixade så att viruset slog ut hela datorn, bra gjort! sitter hemma hos david nu i det fina vädret, blir en heldag av mys idag :) får skriva mer något senare. tjingeliing!
pusspuss

Lördag 4/4

I väntan...
på att älskling ska komma hem från jobbet.
Bestämmde mig för att vänta tills han slutar för att kunna umgås lite extra med honom :) innan jag kilar hemmåt lite senare så tror jag att det blir mat/fika nere på stan med David :) sen en massa mys förstås innan jag sätter mig på bussen påväg mot kroppa. Hoppas vädret hemma är något bättre än här. Målnigt, och små regndroppar faller här i kr hamn. Likadant var det igår, strålande sol hemma, blå himmel och vårkänslor. Medans 30 min längre bort så var det enbart grått och tråkigt!

Ikväll blir det lugnt som jag nämde i förra inlägget. mamma o pappa ska parta loss idag så jag o syster får ha en hemmakväll med Robinson & uggla. bliir great ! nej nu upprepar jag bara från förra inlägget ;p ha de gött o ta´t lugnt ikväll ;) pusspuss



Och - Jag håller på Färjestad! tjalalalala! :D


Lördag

Sitter hemma hos älskling och ska snart hoppa in i duschen här.  David kilade nyss till jobbet, så för min del blir det hemfärd ganska tidigt idag. Åkte hit igår efter praktiken, åt god mat och kikade på hockey. Det är så Färjestad ska spela! gött varé med vinst :D ska försöka mig på att hitta biljetter med, till någon kommande match i Karlstad :)

Idag skulle det ha vart en tripp till Degerfors för att sy in balklänningen. Men så blev inte fallet. Ska åka till Karlstad imorn och köpa balskor och en hel massa kläder, så det sista påbalklänningen får göras någon dag till veckan kankse ?!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta lite frulle!
Robinson ikväll...lungt :) pusspuss

Onsdag

Jag knyter mina skor, jag fäller upp min krage så den blir stor...
Solen skiner, våren är här och jag sitter och lyssnar på Gyllene Tider, kan det bli bättre?!

Praktiken går prima ballerina, känns tråkigt att det bara är en och en halv vecka kvar nu. Trivs kanon :) När vi kommer tillbaka till skolan är det ca en månad kvar av min skoltid, är det då livet börjar, jag har hört det ? det lär märkas ;p nu när det snart är dags för allt som har med student att göra, så ska jag fixa det sista nu. Ska till Karlstad på fre handla balskor, till degerfors på lörd för att sy in balklänningen, studentresa ska betalas och planeras lite extra ;D sen är det väll bara att låta det hela hända tänker jag. det pirrar i hela kroppen när jag tänker på det, kul kommer vi att ha :D

Idag blir det att fösröka komma ut i solen en sväng till, sen blir det hockeykväll Färjestad - HV71, om någon mot all förmodan missat det! taggggaa ;D + "telefonmys" med älskling.. Oooops ;)
ett grattis till jossan med ( innan jag kilar ) som klarade körkortet igår, Grattis :)

Pusspuss


RSS 2.0