Måndag

Ny vecka och det jag mest ser fram emot är värmen, tror att det kommer på ons och blir kvar på tors, men försvinner sedan för att lämna plats åt regn, enligt meterologerna.. ska iaf njuta nu av solen, känner som om att jag behöver hitta på nått nu med, sista´lediga veckan innan jobbet börjar,( jobbar iof en vecka och ledig två sen, o jobbar sedan tre veckor till) men ändå.. tror att jag och emma l, skulle ta och sola någon dag men, och bada o grejjer då vädret är som bäst, så det hoppas jag på. ska även försöka ta mig till k.stad för lite shopping bara, för nu badar jag inte i pengar precis, gör jag ju inte annars heller, men ändå ;p

tycker även att ni ska gå med i therese zackrissons, "cupcacke" utlottning, som förövrigt avslutas imorn, så passa på att få ett gulligt läppglans i form av en cupcacke. ( länk till hennes blogg finns vid mina "länkar" )
nu ska jag kila iväg ha én bra dag. pusspuss

Söndag



ville bara säga godnatt'

Söndag

eftermiddag idag har jag vart en duktig flicka, innom hälsovägar. ätit massvis med frukt, jordgubbar & melon, druckit vatten, solat, tagit mig en löptur på fyra km, styrketränat armar och rumpi', dusch, insmörjning.. känner mig riktigt stolt över mig själv att jag fick tummen ur och satt på mig löparskorna, kändes i ben att det var ett tag sen, men det blir bättre med tiden antar jag...

lite småroligt var även en grej när jag sprang förut, sprang och tänkte på vad jag skulle skriva i bloggen senare.. mm mm, jag tror att jag fastnat i detta men blogg o shit, men det skadar mig inte, inte än iaf.. ;p nu vet jag en sak som är säkert och det är att jag ska äta lite, är helt utsvulten, sen blir det fotboll och älskling kilar även förbi lite senare ikväll skulle jag tro :) hade bra i solen :)
pusspuss


Söndag

Godmorgon, vaknade upp vid tio tiden, förvånadsvärt tidigt för mig det.. måste säga att det var riktigt skönt att vakna upp av solen, den har hållt sig borta allt för länge.. vaknade även vid halv fem imorse av telefonen, älskling ville ringa och säga godnatt, gullé :) Idag funderar jag starkt på att gå ut o gå en vända, o kanske springa lite innan jag hoppar ner i duschen, men får se vart det leder, annars skulle jag inte tro att det blir så mycket annat idag.. lr, fotboll ikväll förståss, finalen i em, kan man ju inte missa! nu ska jag gå ut och sätta mig på trappen igen.. höres under dagen.
pusspuss


 flygoutfitt till turkiet?

Lördag

Kväll jag snodde med mig älsklings tröjja hem som luktade honom, kännde att jag var tvungen att mysa i den ikväll och det har jag gjort, och det blir det mer av, ska nu göra mamma o pappa sällskap ute på altan, för lite choklad, åt även två liter jordgubbar förut, ja ca iaf. mumms va det var gott. ha en bra kväll allesammans.
pusspuss



kärlek, är det viktigaste.


Lördag

Gårdagen spenderades i kr.hamn, sov hos älskling och kikade på film och hade en riktig myskväll med hans fam. trevligt :) vaknade upp vid tio tiden trötta och sega, men hamnade en timme framför  tv o poker? blev fast på någt spec vis ;p aa iaf, gick sedan upp och käkade lite frulle, och sedan en promenad i det fina väder, (för en gångs skull). satt oss och åt en tacotallrik, men blev så trötta av den så vi cyklade hemmåt och satt oss ute i solen med en juice, åkte sedan ner till båthamnen för att kika till båten, o vilka båtar det ligger där ute shitibangbang.. :) skönt äré att solen börjar visa sig nu, även fast inte värmen är igång riktigt, men den skulle väll komma till nästa vecka? :D har iaf vart en riktig mysdag med älskling :)

kom ganska precis hem från kr.hamn nu.. så jag hamnade framför datorn 'skräll! men ska försöka ta mig en promenix sen om vädret håller i sig, ser inte allt för ljust ut nu måste jag säga :s men men, som sagt så ska det bli en riktigt lugn kväll i dag, myskläder och rufs i håret, packat och klart ;p hinner förmodligen trycka i mig lite choklad med :)
nu ska jag kika runt lite på kläder hade jag tänkt mig, hade bra
pusspuss.

PIP?


Fredag

bekämpar,bekämpar,bekämpar tankar och funderingar...

Idag, umgås med älskling o bara mysa :) jag behöver någon nu som berättar för mig vad mycket han älskar mig.. är allt för deppig för att ta tag i allt jag borde göra idag, städa o plocka undan, äta nyttigt, motionera,mm mm.. nej det får bli en annan gång. ska även idag upp till farfar han fyller 65, grattis! men ska nu gå ner och få i mig nått som upp piggar. uppdaterar förmodligen med ett något gladare inlägg senare.
pusspuss

Torsdag

Jag har bestämmt mig, jag ska bli blond. slingat,slingat,slingat får det bli med några inslag av ljusbrunt hade jag tänkt mig. men som sagt man vill ju ha det på ett spec vis, och kanske får det som ett annat.. men ska iaf påböja processen nu med slinga håret i ljusbruna slingor.. sen får jag se vart det leder.. spännande ;)



läste nyss mitt nedlåtande inlägg, det märktes där att jag bara skrev av mig och fick med en halv procent av det jag ville få fram, men så kan det gå när man bara vill babbla ur sig och lägga ifrån sig sina tankar lite då och då. satt även nyss och kollade fotboll, min lilla sport nörd som jag är. Spanien-Ryssland, och måste erkänna att spanien var värd vinnsten, otroligt bra :) jag och älskling satt och skickade "kommentar" sms till varandra om matchen, haha lite småkul va de ; )
ringde precis honom och sa godnatt, så jag tror att jag ska kila i sängs snart jag med.
godnatt' pusspuss

Torsdag

Deppinlägg, jag vet inte vad det är som sker, nu har en förskylning hoppat på mig, och även en del hosta. men det är inte det jag är mest fundersam över, när mitt imunförsvar blir försämrat så vips, får jag som utslag i ansiket, ibland röda, ibland liknande varbildande blåsor, men ändå inte. kan inte förstå vad detta är. Men usch vad äklig jag är nu känner jag, för vi tjejer får väll inte skriva sånt här där allmännheten har möjlighet att läsa, folk kan ju tro att jag är äklig och ohygienisk. att jag är någon som aldrig går utan smink, att jag aldrig i livet skulle låta håret vara i en enda stor trulls, och att kläderna ibland inte har någon som helst betydelse, att jag trycker i mig chokladbit efter chokladbit, och skiter fullständigt i hur andra ser på mig, sånn är väll inte jag?


ursäkta ovanstående, men jag är trött på att tjejer förväntas vara och bete på ett visst sätt. jag, kan inte vara  mer än en människa, jag klarar inte mer än så. bläää... var tvunget att spy ur mig lite ;p
Morgontimen, vaknade upp hos mormor och morfar, sträkte lite på mig, men hoppade sedan upp ganska direkt för ovanlighetens skull. städade undan lite saker, och for sedan hemmåt för massa frukost :) hamnade senare under dagen i målarfärgburken. har målat hela trappen nu påväg ner i kälaren, så nu är det bara resten av källaren kvar ;p hehe, men men, det fördriver tid iaf! nu ska jag ta mig nått att äta, kurrar lite i magen. ha en forsatt bra dag, uppdaterar kankse något senare!
pusspuss

Asos.com

Asos sommarklänning för 580:- den kilar formodligen med ner i resväskan till Turkiet :)


Onsdag

vaknade up brevid älskling som kom till mig sent igår kväll för lite prat o mys :) åt en god frukost med massa nyttiga grönsaker och grönt te! firar även ettårochniomånader idag :) har annars idag vart duktig och plockat undan lite i mitt rum, behövdes en ränsning där, även hängt en tvätt och diskat. känner mig som en duktig flicka idag :)
men ungefär som vanligt så har tankarna gått till Turkiet resan, jag känner bara att jag måste få lägga ut några bilder för en del måsten, inför resan, sry ;p



Ja, det var de de.. sitter även på tradera nu, ser att väskan är tillbax, o jag känner att det inte ligger långt ifrån att läga ett bud, det är verkligen drömm väskan för mig, men jag får se om jag atr mig råd, för nu ligger den på 660 kr och auktionen är slut om en timme ca. men jag får se hur jag går tillväga. har även idag hjälpt mamma med att måla källaren, inte klart än men det blir så vitt o fräscht så :) nej nu ska jag vänta på en pling från älskling, sen kanske jag sover hosmormor o morfar ikväll, men som sagt, får se :) hade bra pusspuss



väskan btw ;)

Tisdag

Vaknade upp hos älskling efter en underbar dag med god mat, massa mys i badkaret,mm. åt frukost, kilade ner till kr.hamns stad, älskling skulle kila in på banken och sedan blev det wook mat, mumma vad gott det var, provat friterad fisk? rekomenderas det var mums! iaf, åkte sedan tebax hem för en typplur och sedan blev det en fika på nått mysigt café.. gårdagen och denna dag har vart mysigt värre :) firar även ettårochniomånader imorn med älskling ;)

skulle ha blivigt klippt idag av bjurbäck, men det blir imorn det för mitt hår är aldeles för ovårdat för att någon ska få ruffsa i det ;p hehe.. men imorn ryker det slitna! nej nu ska det bli något att äta sen lite städning i mitt rum om jag orkar med det, sen kankse jag även får lite sällskap i sängen ikväll, hoppas på det :)
haré bra, pusspuss
TuRKIET :D

Måndag

Morgontrött, så vaknade vid kvart över elva av ett gulligt sms av min älskling det var skönt. ringde upp honom och stre en massa,ska åka in till honom ikväll för en hel mysdag med bad och laga god mat och bara ta hand om varandra! mys :) ska även försöka få med mig kamera idag för att ni ska få se lite real bilder :) haha, det lät snuskigt ;p
Annars så ska ni veta att mina tankar redan är i Turkiet, jag kan bara inte sluta tänka på allt, vad ska jag köpa för nya plagg vad ska jag ha för flyg outfitt, bikinishopping, färgning av ögonbryn, ögonfransar och hår.. mm. mm. ja jag tror att jag får lugna ner mig lite men det ska bli så skönt att få komma till värmen.. tankarna dras även till Sthlm kanske inte blir så spec, men det ska bli skönt iaf att göra nått.. ok, nog om det.
nu ska jag försöka få min syster att hjälpa till med maten, lr om det kanske blir något hemköp från coop, men jag tror det märks av. sen blir det styrketräna sen en dusch och lite extra pealing för fötter ansikte, mm. sedan trippen till kr.hamn.
ha en fortatt bra dag.
pusspuss'


Söndag

Bröt dag, myskläder, flätor! mums dé.. vaknade upp hos älskling i kr.hamn, konstig kännsla, men det är så snyggt, måste ta med kameran någon dag o fotta när vi tar ett premiär dopp i det nedsänkt badkaret :) Mys ! skulle sedan idag gå från marieberg till bussstationen, gick vilse så jag ringde till aldrin, jag får tacka för vägledningen :) hehe.. så bet i kr,ham!
mamma beställde utlandsresa idag till TuRKIET i en vecka med fam, hon frågade om jag skulle med, o vad fasiken tror hon jag tackar då inte nej till sol bad och värme :) ska iaf bli helt underbart!

TuRKIET 8/10



nu hade jag tänkt mig en liten ansiktsbehandling för att pigga upp mig lite, och sedan blir det som vanligt en film så länge ögonlocken orkar hålla sig öppna. ha en god natt'
pusspuss

Lördag

vaknade imorse av att regnet smattrade på fönsterrutan, kan vara skönt att vakna upp till ibland, men inte idag.. för jag tror att jag går under jorden snart eftersom att solen aldrig väcker mig numera på mornarna.fy!
idag blir det lugna puckar och mysstunder med älskling, ska bli skönt! kankse åker hem till honom i kr.hamn, lr om han kilar hit, men jag tror det märks :) nej nu ska jag ner o fika lite med mamma :)
pusspuss, längtar även till Sthlm resan :)

Urban Outfitters





Urban outfitters, har blivigt lite av en favorit faktist, har nu suttigt där och hittat dessa läckerheter på en kort tid, priset är ju en sak, men det kanske man får räkna med, men jag känner att jag måste få fantisera och krypa in i modevärlden ibland..nu ska jag försöka mig på att sova,
pusspuss gonatt'

Midsommarafton

Blev inget alls denna midsommar, skulle igentligen kilat till äskling, men kände att det inte är nån höjdare att vara själv tjej bland miljoner killar.. men det är väll igentligen då jag ska njuta eller hur är det ; ) iaf, så blev det inget med det, så har ätit god mat och massvis med jordgubbar hemma, så jag har klarat mig prima ändå :) får iaf umgås med älskling imorn, saknar honom massvis nu...
Imorn blir det nog ävenen tripp till f.stad för filipspa och solning om det är öppet, annars blir det solning hemma :) måste även få klaga på vädret. kommer inte värme och sol snart får jag spader, nästa vecka ska bli liknande denna, o jag spyr på det snart.. blää.. vill ha värme, sol bad, brun hy, mm. nej nu ska jag se nån film tror jag och trycka i mig lite jordgubbar och en ramlösa :D livet de'
pusspuss gonatt'


Torsdag

Imorgon Midsommarafton jag vet faktist inte vad det blir, känns som om att vädret förstör hen hel massa, bir så trött  på det så usch. men jag kan tänka mig att det blir o va med älskling om det inte är så att han ska ut nått.. men som sagt så får jag se. måste berätta för er att jag vart så duktig idag, cyklade med mamma till ö kända, gammelkröppa, jobbigt för ben i regn och blåsvädret, men ack så skönt när man kom hem och fick hoppa in i duschen :)

nu ska jag försöka att ta mig till sängen för att se någon urflippad film. blir antagligen väckt inatt med av älskling som kommer hem från utelivet, men det är underbart att få vakna av att få höra att han älskar en :)
måste även lova er nu känner jag att kameran borde användas mer flitigt.. bloggen får sig verkligen pricket över i't när bilder kikar fram lite då och då... så får se om den hoppar fram imorn om något roligt händer :)
pusspuss gonatt'

Torsdag

Gårdagen, åkte hem till älskling för att sedan åka vidare till kr.hamn, kikade in nya lägenheten, och den var helt enorm. helt nybygt och så fräscht :) så började att fixa lite med möbler och annat, åkte sedan hem för att se swe, dyng f.lora mot ryssarna, ingen höjdare, men vad ska man förvänta sig igentligen, men man vill ju så gärna :) ´mös sedan hela natten lång med älskling, och vaknade av en puss i nacken, kan det bli bättre :)
åkte hem mad mamma förut åkte o handlade lite först men sedan hemmåt, ska snart föröka övningsköra lite om jag orkar hålla ögonen öppna, är så sleten så det är inte klokt, men det känns faktist som om att det kan va sjukdom påväg, ont i halsen o de är älskling som smittat mig, den busen ;)

 

måste även ta tag i det här med solningen, solen vill ju inte kika fram så mycket så jag måste ta mig till filipspa någondag för förbättring av brännan. nu blir det en film o sen ut o gå om vädret håller i sig.
pusspuss

Onsdag

som ni ser har jag försökt mig på en ny header, men som ni även ser så är jag inte klar, blir inte av med, tex fånga dagen som står där helt oplanerat uppe i hörnet.. känns som om att jag behöver hjälp, någon som försår sig på detta? kikade även in på ffamousunknown blogg, och hon kan det där med bloggdesign måste jag säga, så mitt självförtroende i bloggdesign dog lite där på stört, hehe ;)
ja ja efter mitt slit nu så ska det sitta fint med en ramlösa :) kanske även blir att hjälpa till med lägenheten i kr.hamn idag, men får se vart det slutar. ska ikväll till älskling och så blir det självklart fotboll lite senare :) skriver några rader senare idag även, pusspuss. 

Tisdag

kväll, försökte tidigare idag göra en egen header, gick åt pipsvängen. försökte mig på paint, för fick nått förslag på att det skule fungera så bra så, o eftersom att jag är bet på photo shop så blev det detta. men det gick inge vidare, förstår värkligen ingenting o det är nog dags att inse att jag behöver hjälp !

var även på fotboll förut, vinnst för kroppa grabbarna, skönt de :) kom hem åt en massa igen, har frossat på mat idag tror jag, sen plockade mamma fram en choklad kaka, som jag inte kunde motstå, men det var att mumsigt det där :) pratade även med den nyblivna studenten emma l idag, bestämmde oss för att det blir filipspa någon dag för solning, o jag är även nyfiken på vibrationsplattorna. får se var det leder.. känns även kul att ha så mycket nu att se fram emot i sommar, Midsommar, nykröppanatta, Sthlm, halmstad, Filibjur, Utlandet, jobb och pengar o en hel massa annat, trevligt :)
nej nu ska jag ringa och säga god natt till älskling sedan har jag lovat att kika film med syster ikväll.
pusspuss gonatt'



osminkad och klar för sängen :)

Tisdag

nu sitter jag här igen och hoppas på att datorn inte stänger av sig så som den gjorde igår, åskade och mulrade så datorn bara small till och tängde av sig och mitt seriösa inläg var som bortblåst, men jag får stå ut. vaknade upp med älskling vid min sida vi 11 tiden imorse, är skönt att vara ledig nu nån vecka innan jobb och annat sätter igång. åt lite frukost, hängde tvätt, lagade mat, fick för mig att jag skulle ut o springa men det orkade jag inte, efter många om och men ;p det har varit min dag det, älskling har även hjälp till med att flytta saker in i den nya lägenheten i kr.hamn idag, känns så konstigt att fam enghag ska flytta, men som han sa så blir det antagligen en för enghag o karlsson snart med :) gullungé.



var uppe i åskvädret igår och hämtade mitt schema för jobb på förskolan, ska bli skönt att få en månads jobb och en månads lön även : ) ja min tok var självklart tvungen att räna ihop summan av vad lönen kommer bli, plus semesterersättning, men hur mycket det hela blir tänker jag inte tala om här, ska nog sitta fint till Sthlm resan med fam, halmstad och även utlandsresan om det blir några pengar över :) nej nu ska jag hoppa ner i duschen, sedan kanske hinna med o övningsköra, sedan bliré fotboll här i hemtrakten kroppa.. men imorn ni, då smälleré för Swe :D nu tar vi Ryssarna! nervöeees ;)
pusspuss


Söndag

hur i h-vete skaffar man sig en kropp, like this?
jag vet inte om man ska vara avundsjuk o ens försöka eller bara ge upp och insé sanningen.


Söndag

fredagen har jag inget att säga om,

igår var dagen mycket mycket trevligt, åkte hem till älskling för att hämta bikinin och solglasögonen som komigt med posten :) åkte sedan till kga till kuss och firade hans student, fiskade, badade bastu, badade åt god mat, och vi ett tiden blev det pictionary 'stavning, när hela släkten var som mest runda under fötterna.. kul, lungt och mycket trevligt var det iaf :) ska snart åka hem til älskling nu, ska ha en riktig myskväl tillsammans han och jag :)

var även och gick runt kroppa med madde, trevligt med massa
blaj prat om helgen och detta ställe. pusspuss

Fredag

Idag kikade jag in syster som gick ur nian, bara tårar på hennes ögon och jag minns då jag slutade nian, ja det finns att minnen från den klassen, bra som "mindre bra" ;p men det är väll så de ska va :) var även och tittade till studenterna och gav emma lillja en liten blomma och ett stort grattis till studenten, kan inte tänka mig att om ett år så är det jag som står där, känns konstigt men även en aning trevligt ! :) kom sedan hem för kladdkaka och massvis med jordgubbar, och en ramlösa på de ;) satt fint, fick även 400kr och en biljett till Dn galan i sthlm och även fyra shoppingdagar i sthlm. kan det bli bättre :D tack mammi o pappi :)
ikväll blir det hos evelyn antagligen, lugn kväll med lite vattenpipa och massa skitsnack, trevligt de ; ) hehe. sen blir det väll ner till stan med alla studenter, usch vad avensjuk man blir då, men man får stå ut :)
nej nu ska jag ta o börja göra mig iordning inför kvällen och fixa med skuts och massa annat blaj, det är sånt man får göra när man bor ute på landet ;p ha en bra kväll,
pusspuss Eliink.


Torsdag

Kväll, har nu suttit och kikat runt lite på olika sidor, bla victoriassecret som är helt underbart :) jag skulle kunna sitta hela dagarna framför datorn för att leta fram det perfekta klädesplagget, finns så oerhört mycket, men priset är inte allt för vänligt för det mesta, tyvärr. men kikade in nu iaf, och tittade självklart in bikini delen, och hittade även ett par fräscha skor.
 

Tradera väskan förövrigt kom upp i 1300 kr. så den la jag ner för nu tryter plånboken, och jag måste försöka att spara på depengar som finns för att kunna unna mig lite småsaker i sommar. men nu ska jag kila till sängs men först blir det ett kilo hudräm på benen, för fy vad fnasiga de är. pusspuss o gonatt!
Eliink'

Sommarlov

Gårdagen, tillbringades i Karlstad, det blev jag och älskling som kilade dit eftersom att en viss madeleine bjurbäck försov sig.. men så kan de gå ;p åkte dit och åt lite, och shoppade även nytt som jag antagligen kommer att klä i på fredag.. var även rea,rea,rea på MQ där älskling hittade en hel del han fick med hem :)
men för mig blev det shopping på Vila, o fick med mig detta.



Sista dagen, i skolan idag, avslutning som sagt. blev en liten sväng i aulan och sedan betygen i handen.. sedan var det sommarlov och hemfärd :) idag har jag unnat mig själv lite jordgubbar och ramlösa, det var mumma.. slumrade även till i soffan, skönt!  

dagen kommer annars att bestå av övningskörning med pappi och sedan en tripp till älskling, för imorn blir det till kyrkan för att se syster sluta nian och sedan kika lite på studenterna även :) har även vart duktig idag och städat rummet, en poäng till mig! o imorn smälleré, förhoppningsvis :)
pusspuss

Tisdag

Fann min sommardrömm idag,
Burberry Summer


Tisdag

igår satt jag och älskling på tradera o letade lite fynd, hittade bikini, som jag antagligen får för den auktionen är slut om ca 10 min. o sedan ett par dolce solglasögon och även en chanel väska :) sno dem inte ifrån mig nu ;) ja jag får se hur det går med allt men jag får hoppas på att de blirmina iaf :) här är läckerheterna.



Idag förövrigt, har dagen vart ganska värdelös, åkte in till skolan och där bjöds det på fika.. o de var den dagen det. känndes något onödigt men man ska väll inte klaga så här i slutändan :) fick igår förövigt körtilståndet så nu får jag börja köra bil, lite halv seg med bilkörandet jag, men nu ska jag dra igång, ska bli nice. fick även förlängt sommarjobb, så det bli 4 veckor vikariat i sommar, underbart! behövs även pengar om det blir som planerat att jag o älskling åker utomlands i slutet av sommaren på någon sista minuten resa, skulle vara underbart :D nej nu ska jag ta mig något och äta och sedan en liten promenix i det lite molninga vädret. ha en bra dag. pusspuss

Söndag

Nu får jag berätta helgen som vart för er som har lust  och ork att höra på det, men det hoppas jag ni har :) i tors var det student för kuss Eriik och även min älskling i kga.. så åkte först för att gtarra Erik till studenten, och åkte även hem till honom för att fika mm. sedan bar det av till david, för att möta honom när han sjöng ut sitt sista år.. åkte sedan hem till honom i storfors för mat o presentutdelning, han blev så glad för min present så gullé :)


fre var en annan historia, sveriges nationaldag och allt, o det skulle blir party i f.stad.. men så blev det aldrig, krångel med skuts i sista sekunden och musten och lusten bara sugs ur en, så då blev det inge stan. utan det blev en grillkväll för mig och älskling, blev en massa god mat o massa mys, så jag är glad för att jag var hemma.. hörde att det vart "som vanligt" ändå, o va ska man förvänta sig. nej då ska inte va så negg.. men det är det man blir när man inte är 18, faktist. ;p

Lörd, sönd, endast sola, sola, sola och för en gångs skull första doppet för iår med emma l.. var faktist varmt även för mig som är en redig badkruka, men det var helt ok. så nu har jag vart iväg var dag o badat faktist, mycket skönt :)
så nu till denna dag, har legat ute i solen idag med, men idag var blåsten igång så orkade inte så länge, åkte ist ner till böttnéra med bjurbäck, trevlig o varmt i vattnet. men nu ska det bli grill, som vanligt det med nu förtiden i värmen :D senare blir det en tripp in till david, för myspys. o sista veckan i skolan nu med, men känns som att det redan är slut på elendet ; ) även, PIP biljetter ska beställas, pappi betalar, jag hade ju inte råd' host! ;p nej ha en fortsatt solig dag.
pusspuss.


 


Lördag

skönt att bloggen kommit till rätta igen så ska försöka lägga in bilder från helgen bla imorn när jag kan hålla mina ögon öppna! men nu får det bli sägen och nån film, ska försöka nå älskling på mob med :) uppdaterar imorn, med massa pics o skvaller som sagt! pussogonatt'

Rihanna

                                                                                                                                                                                          Rihanna
image73image74image75

I seems to be the only one who like her haircut, i think it´s beautiful. Special to a strong face like hers.
älska frillan'

Tisdag

308044-20En helt vanlig dag i skolan, förutom att alla lektioner var inställda, så åkte i princip in till skolan och åt och åkte sedan hem, blev iaf väl emot tagen hemma av älsklin, spelade kubb e sväng o stektelite i solen, skönt vare´! annars idag har legat ute i solen, tagigt en cykeltur o vart duktig, ätit, läst veckorevyn, kollar project runway. ja det är ungefär vad min dag bestått av, s¨å nu ska jag försöka mig på att plugga lite, har projektarbete, som jag får göra sj o de suger sten hårt, men vad ska jag göra, har även prov på tors i erik, nått med barns motorik o dyligt, o sen är det den där praktikraporten som jag får skylla mig lite själv för att jag släpar på. Men iaf så ska jag försöka ta tag i det nu.

skolan imorn blir nån lekdag på åsen, för barnen jag, frida,sandra & Maria har charader, får se hur vi lyckas, men det ska att gå. ska även försöka jinna med k.stad imorn, måste ha något nytt till davids stundent. sitter o glor på nätet hela dagarna efter fina klänningar/kjolar på ex. gina. o så kommer man dit o så finns inget som man vill ha. är så fruktansvärt dåligt med "dent nya" på gina tycker jag, vill bara kila till sthlm o se om de har det så där, kan jag inte tänka mig, men så är det när man bor på ett litet place. men ska inte klaga, jag hittar för det mesta något ändå, finns mycket snyggt iaf! :)
nej nu måste jag ta tag i det här med pluggandet. så vi hörs av.
ska bara ge er några muiktoppar innan jag kilar. pusspuss

Akon ft. Kardinal Offishall - Dangerous
Kat DeLuna - Run the show

Måndag

skön dag i skolan, enbart en lektion. så fick åka hem med elva bussen :) kom hem och la mig i solen i två timmar, pluggade sedan lite, som verkligen behövdes. skönt att börjat på det iaf! sen bar det ut i solen igen, så har förbättrat på brännan idag igen, men jag slår nog inte zanna o sandra som nyss kom hem från tukiet, sheet brownie, avis* :) så det var det som blev idag, har även cyklat en sväng idag för att bättra på benmusklerna, haha lyckat!

här kommer bilderna från fredagskvällen




Söndag

En heldag i solen idag o färgen börjar komma fram nu, fult är det med bikinilinjer med det får jag stå ut med, blir ju inge sämre av att vädret visar skinande sol resten av veckan med,  kanon :) så det är vad jag gjort idag, suttigt ute i solenoch ätit mat o massa frukt ! käns ändå lite jobbigt nu med allt i skolan, har projektarbetet kvar som ska va inlämnat på tors och även prov med erik då, usch! men jag får försöka stå ut sista veckorna här nu, får iaf tack ryhed för mvg i idrott och ett högt betyg i bild av jätte.'stavning.

eftersom uppladningen av bilder är segast,
så blir det inga bilder från fredagskvällen ännu, ni får vänta lite extra.


nej nu ska jag hoppa ner i duschen efter den långa dagen i solen,
sen blir det att kila till älskling för mys, behöver det nu känner jag! :) pusspuss,

RSS 2.0